четвъртък, 9 декември 2010 г.

Tascam Portastudio за IPAD може да ви направи четири след суперзвезда всичко отначало

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/tascam-portastudio-for-ipad-could-make-you-a-four-track-supersta/:
Tascam Portastudio за IPAD може да ви направи четири след суперзвезда всичко отначало
Ако никога не сте изпитали радостта от предаване на четири прецизно-пусканите парчета на един и същи, раздрънкан пластмасова касетка, подгответе се да видите какво сте били изчезнали. Традиционният Tascam Portastudio е към IPAD в много виртуални начин, по $ 10 приложение, което представлява опростена възпроизвеждане на оригинала определено повече тактилно управление. Можеш да смесваш четири входа към стерео изход, който се съхранява на преструвам касета - след което може да качи или акции чрез Soundcloud, което е доста по-полезни от снимка на лентата. Той е достъпен в момента за IPAD само, без планове за освобождаване на всяка друга платформа. Да, Бу.

Tascam Portastudio за IPAD може да ви направи четири след суперзвезда всичко отначало първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 09:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Създаване на дигитална музика | източник Tascam Portastudio | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар