четвъртък, 9 декември 2010 г.

Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/fujitsu-hybrid-energy-harvester-makes-power-from-light-or-heat/:
Както месести meatbags, ние сме склонни да отделят много излишната топлина, както ние живеем живота си напразно. Fujitsu иска да помогне да привлечете всеки последен движение на частиците, както и всички други генерира топлина през безброй други нелеп дейности като карат коли, стрелба ракети , и се опитва да не се замразява до смърт. Но, това не е просто щастлив с това, разработването на нова "хибридна енергия събиране устройство", който прави двойно мито също чрез улавяне на светлината от слънцето. Това е процес, показан след почивката, но без твърд номера, за да отида с тази красива картина, ние не сме сигурни колко е ефективна тя е най-прав от двамата. И все пак, има някои 6,7 милиарда души по целия свят. Как ефективно пък наистина трябва да бъде?

Продължавам четене Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии

Fujitsu хибриден комбайн енергия прави ток от светлина или топлина, ни доближават до човека батерии първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 11:49:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Akihabara News | източник Fujitsu | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар