четвъртък, 9 декември 2010 г.

Дискусия на Pioneer таблица е конкурент на повърхността си бизнес не може да живее без (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/08/pioneers-discussion-table-is-the-surface-competitor-your-busine/:
Дискусия на Pioneer таблица е конкурент на повърхността си бизнес не може да живее без
Ние бихме искали всички ни таблици, за да бъде малко по-умни, и всеки, който работи за компания, като със сигурност ще им срещи, за да има малко повече интелект, също. Pioneer се надява да убие два заека с един, а значителна част от обзавеждането: на Дискусия на маса, поради по някое време следващата година. Интересното е, че е просто Core i7 -базиран компютър с Windows Embedded Standard 7, с минимални обичай кодиране на всичкото от горе. Потребителите могат да въвеждат своите мобилни компютри наблизо и споделяне на документи в таблицата, или отдалечени право компютъра в машините си от него, която показва документи и показва в мащабируема и въртящи се прозорци. В Windows основа, дръжки на мултитъч информация, също така предлага това, което със сигурност трябва да бъде най-голямата виртуална клавиатура виждал в дивата природа. В таблицата има една листа скенер построен в страната и дори предлага TransferJet, така че всеки да може да снимки от пиян странното поведение на шефа почивка страна безжично.

Продължавам четене на Pioneer Дискусия таблица е конкурент на повърхността си бизнес не може да живее без (видео)

Дискусия на Pioneer таблица е конкурент на повърхността си бизнес не може да живее без (видео) първоначално се появи на Engadget на Сря, 8-ми Декември 2010 18:20:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник DigInfo TV | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар