четвъртък, 9 декември 2010 г.

Пословичен портфейли да си метафизични пари малко по-осезаеми

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/proverbial-wallets-make-your-metaphysical-money-a-little-more-ta/:
Преброяване на долари и центове за поръчка брояч наистина те кара да се чувствам теглото на всеки разход. Прекарат с кредитна карта или къдрене един NFC устройство в продължение на сензора? Не е толкова много. Въведете пословичен портфейли от информационната група екология в MIT Media Lab , три самостоятелни устройства, които използват три Обратна техники, за да съкрати разходите си. На първо място е Bumblebee, който прорязва и вибрира, когато парите идват във или излиза от профила си. След това е майката мечка, която става по-трудно да започне, докато се доближи до разходите си цел. На последно място е паун, който гордо набъбва като си баланси на банките, прави същото. За съжаление нито един от тях са действително на разположение още, но ние имаме чувството, че ако те са били те биха могли да сложите малко на боли за нашите съвсем реални и много строги бюджети.

Пословичен портфейли да си метафизични пари малко по-осезаеми първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 08:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Консуматорския | източник MIT Media Lab | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар