четвъртък, 9 декември 2010 г.

Snapstick показва iPhone контролирани прототип интернет телевизия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/snapstick-shows-off-iphone-controlled-internet-tv-prototype/:
Това не е все още реалния продукт, просто все още, но парвеню Snaptick е дал Копнеж отрано името си eponymously-TV система, интернет, която се казва ще отправи предизвикателство към компании като Google и Apple TV TV. кука на компанията е, че той просто доставя "пълен Мрежата" на вашия телевизор, които могат да бъдат контролирани, нито с телефон или лаптоп. В случай на iPhone ап на дружеството, всъщност може да се движение на съдържание от вашия iPhone към телевизора, а дори и повече лица за контрол на същия телевизор с техните Iphones. Нещата стават малко по-сложно, когато става въпрос за действителното устройство, все пак. Изглежда, че компанията все още не е сигурен каква форма ще се - може да бъде отделен декодер като прототип по-горе, или тя може да бъде вграден в Blu-Ray плеър или телевизор. Като се има предвид, че състоянието на нещата, то не би трябвало да е много изненадващо, че няма индикации за цена или дата на излизане, но компанията вече приема заявки за бета частния, и можете да получите представа за това какво може да е на склад в видео след почивката.

Продължавам четене Snapstick показва iPhone контролирани TV прототип интернет

Snapstick показва iPhone контролирани телевизия интернет прототип първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 година 14:29:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Пожелавам , Snapstick | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар