четвъртък, 9 декември 2010 г.

BlueSLR устройството и ап включите iPhone в DSLR дистанционно освобождаване на затвора

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/blueslr-dongle-and-app-turn-your-iphone-into-a-dslr-remote-shutt/:
Вие имате телефон, имате DSLR, но въпреки че ги обичам еднакво, двамата почти никога не говори. Този неуспех в плен синергични стойност вече е към края си, обаче, благодарение на Bluetooth устройството BlueSLR и придружаващите ап IOS. Съвместим с Iphones (надолу до 3G модел), IPod докосне (второ поколение и по-горе), и iPads, това системата за дистанционно управление ще ви позволи да задействат ръчно Nikon е освобождаване на затвора от разстояние до 300 метра. Освен това има и GPS маркиране, ако сте в такива неща , както и смяна в апартамент за коригиране на експозиция дължина. Самото приложение е безплатно, въпреки че устройството ще те върна силен $ 149. Най-малко това комуникира чрез Bluetooth, която не изисква пряка видимост подобна на дистанционни управления на Nikon IR. Съвместимост е настроен да разшири, за да включват Canon DSLRs и Android смартфони BlackBerry и в бъдеще, но ако вече имате един D5000 и iPhone 4, разположена около търси тъжно по един на друг, можете да поръчате предварително BlueSLR при източника връзка по-долу.

BlueSLR устройството и ап включите iPhone в DSLR дистанционно освобождаване на затвора първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 06:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Gizmodo , Electronista | източник BlueSLR | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар