четвъртък, 9 декември 2010 г.

Пиле Powered Steadicam доказва домашни птици има бъдеще в Холивуд (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/chicken-powered-steadicam-proves-poultry-has-a-future-in-hollywo/:
Пиле Powered Steadicam доказва домашни птици има бъдеще в Холивуд (видео)
Ако сте решили да използвате пълноценно Steadicam в следващия си касов хит инди-добре се уверете, че в бюджета - те могат да работят повече от $ 45,000. Разбира се, там са по-евтини възможности там, някои по-сложни от други , но нито са толкова невероятни, тъй като това. Това е пиле Powered Steadicam от Pennywhistle Productions и да е, просто, пиле с камера на главата му, които се възползват от птичи стабилизиране vestibulo-очни рефлекс. Във видеото, вградени за удоволствие си по-долу, можете да видите, че версия 1.0 не се развиват добре. Така че, нашите безстрашни селския двор оператор бързо аванс до версия 2.0 - "много по-голям петел." Въпреки че качеството на видеото е малък ефекта е доста добре направено, но това е крайно, че наистина всичко се съберат. Просто гледате видео, няма да рушат изненада.

Продължавам четене Пиле Powered Steadicam доказва домашни птици има бъдеще в Холивуд (видео)

Пиле Powered Steadicam доказва домашни птици има бъдеще в Холивуд (видео) първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември 2010 07:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Engadget Испански | източник destinws2 (YouTube) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар