четвъртък, 9 декември 2010 г.

Интелектуална Ventures започва технологии патент обидно, файлове три дела срещу девет компании

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/intellectual-ventures-begins-tech-patent-offensive-files-three/:
Винаги сме се чудеха защо бившия главен технически директор на Microsoft Нейтън Mhyrvold е складирането патенти в новото дружество интелектуална Ventures , и тя изглежда като ние започваме да разберете защо: в допълнение към лицензирането на целия портфейл на HTC и Samsung , IV е просто подало Първите три патентни дела срещу девет технологични компании. Детайлите са оскъдни, но първият костюм е от Symantec, McAfeee, Trend Micro и Check Point Software, вторият имена Elpida Memory и Hynix, а третата е против "Алтера", Lattice Semiconductor, и Microsemi. Ние ще поемем патенти въпросните са супер-технически характер, но това наистина не е спецификата ние сме заинтересовани в - това е повече от факта, че IV започва да се огънат някои мускули в тек света, и това на практика означава много пари може да се промени ръцете доста бързо. Ще видим какво ще стане.

Интелектуална Ventures започва технологии патент обидно, файлове три дела срещу девет дружества първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти дек 2010 03:59:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар