четвъртък, 9 декември 2010 г.

Apple да разчитат на графики Sandy Bridge на Intel в бъдеще MacBooks, AMD графични процесори на специалисти MacBook?

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/apple-to-rely-on-intels-sandy-bridge-graphics-in-future-macbook/:
Apple ще използва на Intel Sandy Bridge процесори в бъдещите си преносими компютри, няма изненади там, но това, което е интересно за тези предстоящи машини е, че някои от тях може да разчита единствено на чипове Intel за общото и в графично обработване задачи. Това е дума от обикновено "източници, запознати с плановете на Apple", които очакват "MacBook модели с размери на екрана от 13 инча и по-долу" да се въздържат от включването на дискретни GPU и се вози късмета си за подобряване на графичната производителност на Intel, предстоящи направи по всичко чип. В момента няма под-13.3-инчов MacBooks, така че предложението на една със сигурност е интересен, но основен момент тук изглежда е, че от NVIDIA са били оставени от страна на Apple, тъй като MacBook Pros които също се очаква да преминат до AMD- при условие графичен хардуер. Всички тези промени трябва да се проведе със следващото обновяване на Apple, която по естествен начин се очаква в някакъв момент от новата година. Макар че, както посочва CNET, това би могло да бъдат просто огромен преговори тактика да се NVIDIA да играе по-хубав с ценообразуване, ние сме склонни да вярваме, Intel най-накрая е намерила своята интегрирана графика до ниво, където е угодно на претенциозните tastemakers в Apple.

Apple да се разчита на Sandy Bridge графични Intel в бъдеще MacBooks, AMD графични процесори в MacBook Pros? първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември, 2010 08:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник CNET | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар