четвъртък, 9 декември 2010 г.

Windows 7 Телефон изделията са в процес отстъпка от трети страни, но това е обичайното за бизнеса

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/windows-phone-7-devices-are-being-discounted-by-third-parties-b/:
Виждам доклади изскочи че дисконтиране - някои от тях тежки - на разстояние от пълен цените на дребно на Windows 7 Телефон телефони от трето лице търговците на дребно това в началото на играта може да е признак на проблеми за Microsoft, но реално, вие Не мога да използвам, че критерий за това колко добре guesstimating телефон (или платформа, в този случай) е голям. Момчета като Amazon, Wirefly, Simplexity (който работи с редица мобилни магазини, включително Walmart) и Best Buy Mobile редовно подбиват превозвачи "на първи страни цени за телефони, непосредствено след освобождаването - или скоро след това - защото това е от полза и за ефективно печалба: те са дадени няколко сто-доларови банкноти комисии за всеки нов договор те осигуряват на мрежата, като им дава свободно пространство да се прилагат някои от този брой на стикер цена. Търговците на дребно печалба, защото те са спечелили продажбите чрез предлагане на телефони за по-малко от превозвачите, и на превозвачи все още победа, защото те са бутане за сключване на договор единици, така или иначе - и това означава, че съм заловен друг дългосрочни финансови приходи, което е мястото, където реални пари е най-. Популярни Android устройства като Epic 4G и Живи (сред безброй други) са обработени по същия начин в търговията на дребно канал, тъй като тези Windows 7 Телефон устройства с които се занимават.

Разбира се, това не означава, че ние знаем, Windows Phone 7 се продава добре - "Майкрософт" Джо Belfiore понасят въпроси за брой тази седмица в D: Потопете се в мобилни устройства, което изглежда сенчести в най-добрия за платформа, която е вече на пазара за твърди месец. Ние казваме, обаче, че не можете да използвате на трети страни дисконтиране да насочи разговора така или иначе. Обадете ни се, когато AT & T или T-Mobile започва разпенващ кванти и HD7s за една стотинка директно, когато те не са вързани в някаква Бого насърчаване празник, защото тогава трябва да се притеснявате.

Windows 7 Телефон изделията са в процес отстъпка от трети страни, но това е бизнес както обикновено първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти Декември, 2010 14:08:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник AllThingsD | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар