четвъртък, 9 декември 2010 г.

Основни технологични производители да се откажа VGA до 2015 г., Apple се чуди какво се ги толкова дълго

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/major-tech-manufacturers-to-drop-vga-by-2015-apple-wonders-what/:
А синдикат на електрониката титани на потребителите, включително AMD, Dell, Intel, Lenovo, Samsung и LG обяви тази седмица, че нейните продукти ще колективно спад подкрепа за VGA до 2015 година. Казаха Sayonara на 20 + години аналогова технология е доста самостоятелно обяснителен за нас в този ден и възраст, но Съветът на съдбата, явно се чувствах задължен да се цитират DisplayPort и обезщетения HDMI от увеличаване на енергийната ефективност, по-малък размер и подкрепа за по-високи резолюции като доказателство в движение, не е лично - просто бизнес. AMD планира да доведе на таксата, като се започне от VGA процеса на извеждане през 2013 г. и дори има намерение да отида на допълнителни усилия чрез източване на DVI-I и ниско напрежение, диференциални сигнализация технологии (LVDS) подкрепа. Определено страна с желанието на AMD да се съсредоточи върху острието стандарти като DisplayPort 1.2 и HDMI 1.4a по-рано, но ако много време за и "работата на зелено" извинения позволи на всеки друг, участващи в осъдилата спя по-добре през нощта, така да бъде.

Продължавам четене Основни технологични производители да се откажа VGA до 2015 г., Apple се чуди какво се ги толкова дълго

Основни технологични производители да се откажа VGA до 2015 г., Apple се чуди какво се ги, докато първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти декември, 2010 год. 10:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Electronista | източник Intel | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар