четвъртък, 9 декември 2010 г.

Samsung решили Пищен на Galaxy S, Google казва хардуер нужди "подобни", за да Froyo

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2010/12/09/samsung-undecided-about-gingerbread-on-galaxy-s-google-says-har/:
Ако Nexus S е в основата на Galaxy S в пищен прикриване, която мисля, Samsung ще се спукване по шевовете да предложи актуализация на софтуер за всички телефони е вече продаден от това семейство. Добре, наистина не би, но ще се надявам, че ще е така, нали? Е, Pocket-влакънца подгони Samsung само на тази точка и успя да измъквам следния отговор от местен контакт Великобритания вероятно говори от името на кораба-майка:
"В случай, че новата версия на операционната система Android е публично оповестено и се освобождава, Samsung ще разгледа възможността за прилагане на тези нови версии на съществуващи продукти Samsung с операционна система Android (" Update ").

Този преглед ще се основава на различни фактори, включително, без ограничение, общият ефект от тези Промени за продукти, Samsung, системните изисквания, на структурните ограничения, както и нивото на сътрудничество от страна на доставчиците на компоненти и софтуер лицензодатели ".
Добре, така че Пищен стартира и нов телефон, който идва в седмица време , а не публично достатъчно? И какво е "общият ефект" на актуализация на пищен извън групата на много щастливи потребители? Samsung изглежда да е съвпадение на страната си съотборник в LG като един подход за оценка на пищен, че собствените Android на Google водещ разработчик е доста окончателно за софтуера, като каза, че "Пищен нужди хардуер са сходни с Froyo." Така че, ако апарата може да работи F версия, тя трябва да има никакви проблеми обработка версия G. .. никакви проблеми, различни от собствената си машина.

Продължавам четене Samsung решили Пищен на Galaxy S, Google казва хардуер нужди "подобни", за да Froyo

Samsung решили Пищен на Galaxy S, Google казва хардуер нужди "подобни", за да Froyo първоначално се появи на Engadget на Чет, 9-ти 12, 2010 04:51:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink CNET | източник Pocket-влакънца , @ morrildl (Twitter) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар