четвъртък, 16 юни 2011 г.

Нокиа Е6 хитова Амазона откључан, учитан, и доступна за унапред наручити

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/nokia-e6-hits-amazon-unlocked-loaded-and-available-for-pre-ord/:
Није лако бити амерички Нокиа вентилатор у 2011. Фински произвођач телефона једноставно не схвата много љубави од носача у континенталном делу Америке . Срећом, међутим, компаније мобилних телефона појавити откључана преко сајтова као што су Амазон, који је, како је то тако дешава, је отворио пред-поруџбине за Симбиан Ана-љуљање Е6 . Можете добити палчеве на КВЕРТИ тастатура смарт телефона за $ 446, када се почне да се испоручује у један до два месеца, препуна Ови брендираним доброту.

[Хвала, Метју]

Нокиа Е6 хитова Амазона откључан, учитан, и доступна за унапред наручити првобитно појавио на Енгадгет он Фри, 16 Апр 2011 16:13:00 ЕДТ. Погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | извор Амазон | Емаил тхис | Цомментс

Сунчева светлост Фондација најављује "Сара је пријемно поштанско сандуче"

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/JNXI5wTw-4U/Sunlight-Foundation-Announces-Sarahs-Inbox:
Истоименој Херо пише "У наставку еленасинбок.цом, јавно објавио е-поште Врховног суда Елена Каган, Сунчева светлост Фондација је представила сарахсинбок.цом да вам понуди лак приступ и претрагу на недавно објавио емаил Саре Пејлин Ако то не Флип. Ваш бита, има сазнајте неке алате Сунчева светлост Фондација пружа се односе на владу ватцхдоггинг, као што су Полиграфт или Пријемно поштанско сандуче Инфлуенцер. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Шта ЛулзСец Улоговани откривају о Бооквормс и лозинке

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/f81BTiLFTMI/What-LulzSec-Logins-Reveal-About-Bookworms-and-Passwords:
Баренце пише "Данас хакерских група ЛулзСец послали 62.000 хакован е-маил корисничка имена и лозинке Онлине ПЦ-Про Дариен Грејем-Смит је анализирао лозинке украдене - који се верује да су дошли из сајта за писце -.. И нашао неке интересантне моделе Поред ' лозинку и очигледно нумеричке шеме (тј. '12345 ') најчешће лозинке деле књижевне теме:'. романса "," Мистери "," сенци "и" књишки мољац "су сви обично користе лозинке" Јасно, ово је бацк- од--коверат распад мешовите масе непроверених података ", рекао је Грејем-Смит." Али, то даје занимљив увид у начин на који људи бирају њихове лозинке: у овом случају, очигледно, на тему која одражава природу сајт они посећују. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Након новац у криминалу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ec1eLmMFO30/Following-the-Money-In-Cybercrime:
јбродкин пише "Пет долара за контролу више од 1.000 угрожених налога е-поште осам долара за. дистрибуиран Дениал-оф-сервице напад који се доле сајт за само сат и долар да се реши 1.000 цаптцхас То су стопе ће кибернетичког криминала.., износи криминалци плаћају другим криминалцима за техничке услуге неопходне за покретање напада Ово је криминално подземље детаљне среду у веома забаван разговор дао истраживач Стефана Севиџ на годишњој Усеник техничкој конференцији у Портланду. Орегон Севиџ је истраживање Економског цибер-криминала почео као празна обећања да задовољи условима гранта Владе, али се испоставило да је кључ за заустављање рачунар напада циљане методе -. као што је коришћење ЦАПТЦХАс - Дон'т Стоп криминалци, али су додали да се терет трошкова и ставити неефикасни криминалних организација из пословања, омогућавајући безбедносни истраживачи фокусирају само на оне који су преживели. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


11 Патогени Поза велики сигурносни ризик за истраживање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yvpP3pBC66g/11-Pathogens-Pose-Big-Security-Risk-For-Research:
сциенцехабит пише "Сједињене Америчке Државе федерална панела научника и безбедности стручњака је утврдио 11 микроорганизмима да жели означена као Тиер 1 Изаберите агената, нову категорију биолошких агенаса који ће бити предмет више безбедносне стандарде од других патогена и токсина се користе у биомедицинским истраживањима Категорија би укључивала антракса, еболе. Вариола главне и Вариола мање (два вируса који изазивају мале богиње), Марбург вирус, вирус који изазива стопала и уста болест, и бактеријски сојеви који производе ботулинум неуротоксин У исто време. , панел је препоручио одустајање 19 патогена и токсина из шест шири списак од 82 агената који су тренутно управља изаберите агента програма. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт издаје СДК за Кинецт оперативног система Виндовс

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kLTUNxejON4/Microsoft-Releases-Kinect-SDK-For-Windows:
сорицон пише "Мицрософт је добро на своје обећање да објави званичне Кинецт СДК за Виндовс, отварање врата за више образовне, истраживачке и ентузијаста група за стварање нових и иновативних користи за популарне пуну сензор покрета тела Тренутно у бета фази. СДК захтева Виндовс 7 и најмање, дуал-цоре машина са ДирецтКс 9.0ц графичка картица способна и да је бесплатан за преузимање. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


ЕцоМоторс И Генерац развоју штедљивих, Бацкуп струју

Занимљиве вести о УРЛ:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/MqRT757-iVI/:
Арраи

Кинецт за Виндовс СДК, Бета лансирања, жели ПЦ корисници да се крене даље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/microsoft-launches-kinect-for-windows-sdk-beta-wants-pc-users-t/:
Ми смо дуго чекали на потврду гласина је јуче , око Мицрософт-Мотион-сенсинг Ксбокс 360 периферних долази на ПЦ, а сада га имамо. МС је управо објавио сада Софтваре Девелопмент Кит (СДК) за Виндовс који ће омогућити програмерима да пишу Нето Кинецтинг апликације у Ц + +, Ц # или ВБ.. Разговарали смо са неким Програмер представници компаније да бисте добили све детаље, укључујући и управо оно што вам може и не може да уради са овом великом скуп библиотека. Пратите нас, након паузе за све информације.

Наставити читање Кинецт за Виндовс СДК, Бета лансирања, жели ПЦ корисници да се крене даље

Кинецт за Виндовс СДК, Бета лансирања, жели ПЦ корисници да се крене даље првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 16 Маи 2011 12:30:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Гоогле Вам помаже да управљате својим идентитет на мрежи, оправдава оне Обавештења сујета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Ви знате да Гоогле Упозорење сте подесили да вам пинг сваки пут када неко помиње твоје име на Интернету? Не брините, то није себично или било шта, само су штитиле идентитет на мрежи. Гоогле је данас подстиче раст сујете обавештења са својим "Ја на Веб" опцију, нови сегмент Гоогле Дасхбоард посвећена управљању ваше онлине идентитет и сазнате шта људи говоре о вама на глобалном купатилу зид који је широм света Веб. Ова функција олакшава постављање обавештења са вашим личним информацијама и садржи линкове на алате за управљање идентитетом и садржајем уклањање, јер је седам милијарди људи на овој планети не треба да зна тачно шта се десило на крају своје канцеларије Божић.

Гоогле Вам помаже да управљате својим идентитет на мрежи, оправдава оне Обавештења сујете првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 16 Маи 2011 12:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Харварда Килобот пројекат ради рој роботи на јефтине (видео запис)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/harvards-kilobot-project-does-swarm-robots-on-the-cheap-video/:
сигурно смо видели доста рој робота раније, али мало оних који су јефтини довољно да вас лако изградити нешто што се заиста може назвати "рој". Ови такозвани Килоботс развијен од стране Универзитета Харвард Самоорганизовање системе Ресеарцх Гроуп, међутим, може да изгледа изграђен за само $ 14 по комаду, и може свако да се монтира у само пет минута да се покрене. Упркос томе ниске цене, ботови су још увек у стању да много рој попут понашања, укључујући и могућност да прати лидера, растера у средини, стави на синхронизован ЛЕД светло показати. Шеф у прошлости пауза за пар видео снимака.

Наставити читање Харварда Килобот пројекат ради рој роботи на јефтине (видео запис)

Харварда Килобот пројекат ради рој роботи на јефтине (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 16 Маи 2011 13:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк ИЕЕЕ Спецтрум | Соурце Харвард | Емаил тхис | Цомментс

Опен соурце алтернатива Дропбокс!

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ibvx_YJ3i5w/Open-Source-Alternative-To-Dropbox:
гарри_г пише "Док" облак "може бити један од главних буззвордс од Интернет индустрије, свако забринути за безбедност и приватност ће највероватније не контакт са 10-нога полни Док сам ја крив коришћења Дропбокс за повремене складиштење података. или брза слика снимака са својим Андроид телефон, ја пазите да се не складиште ништа важно тамо (или инкриминисаног), без обзира шта "Политика приватности" може бити Питао сам се: шта корисна алтернатива је ту да Дропбокс на ФОСС. тржишту, што ће омогућити приступ и Виндовс / Линук кутије, али и мобилним уређајима (посебно Андроид) Знам да има фронт-енд Адд онс за Виндовс (и Линук наравно алати) нпр за СВН., али највероватније нема имплементације за употреба мобилних колико могу да кажем ... И, наравно, Фирефок би требало да ради на Линук оперативног система;) "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Највеци број радио Кине зграда на свету телескоп

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/UEKYmYH87l8/China-Building-Worlds-Biggest-Radio-Telescope:
Зотхецула пише "Од његовог завршетка у 1963, Арецибо опсерваторији у Порторику, са пречником од 305 м (1.000 стопа) и прикупљање површину од 73.000 квадратних метара (790,000 квадратних стопа), је највећи појединачни радио телескоп-отвором икада Али, Арецибо изграђена је постављен да изгуби своју титулу са изградњом сада у току у провинцији Гуизхоу у јужној Кини пет стотина метара бленде Сферни радио-телескоп (ФАСТ) По свом очекује завршетак у 2016, БРЗО ће моћи да виде више од.. три пута даље у свемир и истраживање небо десет пута брже него Арецибо. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Аппле патенти Технологија за заустављање иПхоне Снимање у Објекти

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kYD3GxxAGaw/Apple-Patents-Tech-to-Stop-iPhones-Filming-in-Venues:
Анонимни читалац пише "пријава патента поднета од стране Аппле, а добијени тајмс, открива како софтвер ће радити ако лице су да држе своје иПхоне-а, уређај ће покренути пажњу инфра црвене сензоре инсталиране на место. Ови сензори. би онда упутства за иПхоне да бисте онемогућили своју камеру. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.