четвъртък, 16 юни 2011 г.

Гоогле Вам помаже да управљате својим идентитет на мрежи, оправдава оне Обавештења сујета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/google-helps-you-manage-your-online-identity-justify-those-vani/:
Ви знате да Гоогле Упозорење сте подесили да вам пинг сваки пут када неко помиње твоје име на Интернету? Не брините, то није себично или било шта, само су штитиле идентитет на мрежи. Гоогле је данас подстиче раст сујете обавештења са својим "Ја на Веб" опцију, нови сегмент Гоогле Дасхбоард посвећена управљању ваше онлине идентитет и сазнате шта људи говоре о вама на глобалном купатилу зид који је широм света Веб. Ова функција олакшава постављање обавештења са вашим личним информацијама и садржи линкове на алате за управљање идентитетом и садржајем уклањање, јер је седам милијарди људи на овој планети не треба да зна тачно шта се десило на крају своје канцеларије Божић.

Гоогле Вам помаже да управљате својим идентитет на мрежи, оправдава оне Обавештења сујете првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 16 Маи 2011 12:51:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Гоогле | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар