четвъртък, 16 юни 2011 г.

НЦ Стате гради самоспасавања структурних стреса сензор, прелази на друге пројекте Аллитеративе

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/16/nc-state-builds-self-healing-structural-stress-sensor-moves-on/:
"Сензор, излечи," иде стара изрека, и Северној Каролини државном универзитету научници су га добије нови спина. Структурни стреса монитори могу да одмор у току, рецимо, земљотреса или експлозије: само када већина потребне информације о интегритету зграде. Тако НЦСУ посаде додао резервоар ултраљубичастих-излечив смоле, ако је њихов сензор пукотине, смоле улива у јаз, где је УВ светлости стврдне. Инфрацрвену светлост, која нема стварни надзор, онда је комплетна кола кроз које ће проћи, и опа: стрес проток података још једном, помагање доносиоци одлука. Очигледно ми никада уморити од УВ реактивне справе , посебно за израду безбедније зграде, и ми смо двоструко драго да видим само-лечења која не укључује израз "он само не да сте у". Да бисте видели само-поправке у акцији, погледајте слику, након паузе, и ударио извор линк за више информација.

Наставити читање НЦ Стате гради самоспасавања структурних стреса сензор, прелази на друге пројекте Аллитеративе

НЦ Стате гради самоспасавања структурних стреса сензор, прелази на друге пројекте Аллитеративе првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 16 Маи 2011 09:13:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нортх Царолина Стате Университи | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар