четвъртък, 16 юни 2011 г.

ХП Орацле тужи због Итаниум подршка; Орацле одржава Итаниум је тост

Занимљиве вести о УРЛ:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/ycyuABm49XM/hp-sues-oracle-over-itanium-support-oracle-still-claims-that-itanium-is-toast.ars:

Није садржаја са Орацле-туже због најам његов бивши генерални директор, Марк Хурд, ХП је сада тужи Орацле базу података преко најаве компаније да ће обуставити подршку за Итаниум.

Ројтерс извештаје да је ХП поднео захтев суду у Калифорнији, наводећи да су компаније Орацле марта одлуку да престане да подржава Интел Итаниум архитектури у будућим верзијама са базама података Орацле је ставља у кршење ранијих споразума са ХП подршком за архитектуру.

Орацле није губио време у назад са печење саопштење за штампу , понављајући своје раније тврдње да је Интел планира да до краја Итаниум производње и да ХП је потпуно свестан те чињенице. Орацле тврди да ХП је једном питао за формални споразум за дугорочно Итаниум подршку, али да је Орацле одбио. ХП базе података произвођач наводи, сада је подношење тужбе, као да Орацле су се сложили да подршка, која Орацле тврди да није.

Прочитајте остатак овог чланка ...

Прочитајте коментаре на овај пост


Няма коментари:

Публикуване на коментар