четвъртък, 16 юни 2011 г.

Итри екран осетљив на додир технологија омогућава вам да приклијештити-на-зум цеви сиса било које величине (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/06/15/itri-touchscreen-technology-lets-you-pinch-to-zoom-boob-tubes-of/:
Итри екран осетљив на додир технологија омогућава вам да приклијештити-на-зум цеви сиса било које величине (видео) Укључивање обичан стари екран у Мулти-Тоуцх ствар није баш револуционарни подвиг, али ми још увек дроолинг над Индустријски Тецхнологи Ресеарцх Институте (Итри) Најновије екран осетљив на додир Енаблер . Тајван заснован одело недавно приказао нов прилог који људи у компанији тврде Нетбоокневс може да приказује било које величине тоуцх пријатељски. Рекли су нам да је осетљив-феели прибора је још увек у развоју, што значи да вероватно неће погодио наше дневне собе, у скорије време, али наши прсти су пецкање само размишљају о могућности. Хоп на прошлост паузе да видим ствар у акцији.

Наставити читање Итри екран осетљив на додир технологија омогућава вам да приклијештити-на-зум цеви сиса било које величине (видео)

Итри екран осетљив на додир технологија омогућава вам да приклијештити-на-зум цеви сиса било које величине (видео запис) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 15 Маи 2011 23:37:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нетбоокневс | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар