вторник, 12 април 2011 г.

АТ & Т, Спушта приступ подацима само $ 500/ГБ

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/GKVRzaP5UwY/ATampT-Lowers-Data-Access-To-Just-500GB:
ГМГруман пише "Нема сумње у намери да покаже како има мање носачи (једном га купује Т-Мобиле) ће бити добар за УС Целлулар купце, АТ & Т је најавио ниже података цене за потрошаче не на уговор: На по гигабајту основи, ГоПхоне корисници плаћају само $ 500 уместо претходних 5.000 долара Такав договор.. цена је заиста мање, али чак и најбоља опција за такве кориснике је пет пута више од редовне купци плаћају. И с обзиром да је паи-ас-иоу-го цене је Шта сиромашних и људи који живе плате да плате употребу, резултат је оних који могу да приуште бар још увек плаћају далеко највише. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Ажурирано МееГо интерфејс добија приказује офф на Атом З670 заснован на референтни таблета

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/updated-meego-interface-gets-shown-off-on-atom-z670-based-refere/:
Па, ево нешто изненађење. Не само да је нетбоок Вести успео да добије своје руке на референтни Таблет базиран на Интел бренда нови Атом З670 процесор на ИДФ Пекингу, али ради нову верзију МееГо са спиффед-до корисничког интерфејса. Као што можете да видите изнад и на видео снимку, након паузе, изгледа да се означена побољшање у односу на таблету интерфејс који је управо приказан Офф на Мобиле Ворлд конгресу у фебруару, са њим и нуди више префињен изглед и оно што се чини интуитивнија навигација систем. Као што видиш? Онда вероватно ћете бити виђење још више од тога ускоро - постоји "МееГо дана" планирана за 14. април.

Наставити читање Ажурирано МееГо интерфејс добија приказује офф на Атом З670 заснован на референтни таблета

Ажурирано МееГо интерфејс добија приказује офф на Атом З670 заснован на референтни таблета првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 15:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Нетбоок Вести | Емаил тхис | Цомментс

Опера 11,10 покренуо са 'најскупљи огласа икада' компаније

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/opera-11-10-launched-with-companys-most-expensive-ad-ever/:
Опера је увек био мало прегледач који може, а фирма је сада прихвата да је дух више него икад са својим нову огласну кампању за само-издат Опере 11,10. У том смислу, она је покренула нову огласну кампању да се поносно може похвалити је да је најскупље икада - рекорд-поставка $ 8,517.26, укључујући Тежак $ 1.500 да сплургед на неке "тренди одећу шведске". Наравно, сама бровсер права прича овде и, док је инкрементални надоградњу, она се похвалити мали број релативно великих нове функције, укључујући подршку за нови Гоогле- ВебП формат слике, "Брзо" за своје омиљене веб сајтова, и Турбо режим који обећава да компресује и учитавање Веб странице брже када сте на спору везу. Само како то функционише? Обавестићемо Опера Кристен Крог објаснити без трошкова-поштеђени Видео након паузе.

Наставити читање Опере 11,10 покренут са све "фирме" најскупљих реклама

Опера 11,10 покренут са све "фирме" најскупљи оглас првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 15:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Опера | Емаил тхис | Цомментс

БлацкБерри процурела приручника Приручник за обуку појави на мрежи, Бил Белицхицк виче 'невини! "

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Играње своје палчеве у очекивању сада када сте поставили свој приручника преордер ? Зашто не ставити себе на добро коришћење од стране наставе да прашњавим лобања како га користити? На први поглед, ово упутство за малопродају продаваца изгледа као да би могао бити заједно код нас бачено , са турнеје лука и користан подсетник који можете да користите екран осетљив на додир иу пејзаж и портрет режим. Али, то је у продаји симулације одељак који ствари заиста почети да се интересантно. За све говоре о томе како приручника је очигледно сапутник за власнике БлацкБерри, РИМ-а јасно је добио белешке о томе што је укусан до потрошача, такође. На пример, компанија би радије понављања рекао да "пружа фантастичне мултимедијалне, прави мултитаскинг, и приступ целом интернету - без изузетака," ". [Ит] вам даје пословних алата потребно је да трансформише начин на који радите" него Хит извор везу да се упознају и да обрате пажњу - као трећег разреда правопис лекцију или посете ДМВ, она долази са квиз (или осам).

[Хвала, Велкцро]

БлацкБерри процурела приручника Приручник за обуку појави на мрежи, Бил Белицхицк виче 'невини' првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Н4ББ , БерриРевиев | Соурце РИМ- | Емаил тхис | Цомментс

ВиевСониц В3Д241вм, монитора рачунара са 3Д технологијом

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

ВиевСониц не жели да заостане и представила нови монитор који има модне технологија у овом тренутку, 3Д.

В3Д241вм ВиевСониц има 24-инчни ЛЕД панела са латенцијом од 2мс, 300 цанделас осветљености, контраста и 20.000.000:1 120Хз освежавања, фреквенције у зависности од произвођача да уживају у 3Д садржај помоћу поларизоване наочаре Укључено у овај монитор.

У овом тренутку не знамо шта ће цена бити у еврима, али у Великој Британији продаје за око 330 фунти, што по тренутним стопама ће бити око 376 евра, али не можемо то бити цена када је у питању се продаје у Шпанији.

Више | ВиевСониц

Смањење утицаја смрти у Сци-Фи

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/yLtO9wzJKag/The-Decreasing-Impact-of-Death-In-Sci-fi:
брумгрунт пише "Да ли су научне фантастике ТВ емисија и филмова оверусинг смрт као заплет уређај и, још важније, да свако од нас верује да мртав лик је стварно мртав више?"

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Како Нападачи ће користити подаци зе против Вас

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/nAq6xDfDLuQ/How-Attackers-Will-Use-Epsilon-Data-Against-You:
Траилруннер7 пише "Шта би криминалци који су провалили у епсилон везе са листе е-поште које су најлакше ствар коју треба урадити је да се ови подаци продају? Поставља на црном тржишту или, потенцијално, у односу на конкурентске фирме жртве Према најновијим подацима из. података бреацхес.нет, укупне вредности су до 57 купаца укључујући пружаоце кредитну картицу са брендираним картицама - виза (обавештења шаљу на најмање 3 картице), светска финансијска мрежа Народне банке (12 карата) и Цити (3 карте) криминалаца. може донети неки новац тамо и поново га инвестирају у технологије или услуга за друге напоре Када нападач је стекао упориште на једном или више система користе свој траг, могу да почну бербе акредитиве.. учесталост просечни корисници користе исте корисничко име / лозинку комбинација на више локација је таква да би такве информације да доведе до потенцијално приступ другим постојеће налоге високог профила друштвених мрежа. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Треће понизан Сноп стигне, 'Фрозенбите' издање

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/djGX6tBEBCY/Third-Humble-Bundle-Arrives-Frozenbyte-Edition:
суперслосхи пише "тим иза успешне у децембру прошле године је понизан Инди Бундле 2 (као оригинални Додатни наравно) покренули су још један пакет, али овог пута је састављен искључиво од игара Девелопер Фрозенбите, укључујући Трине, Схадовгроундс, Схадовгроундс: Сурвивор, унапред ред Сплот, а прототип Џек канџа (са изворним кодом) Све игре (осим Џек канџа) су., као и увек, доступна за Виндовс, Мац и Линук оперативне системе и ДРМ бесплатна. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Жанрови игре - описни или рестриктивна?

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iDG0FiYAaCo/Game-Genres-mdash-Descriptive-Or-Restrictive:
Колумни у роцк, папир, чауре питање да ли начин на који класификује игара границе креативности видео и иновацију у развоју игара. "Ако наредних Модерн Варфаре представљен драстично различите теме, било би пометњу Наравно, поставите га на Месецу, али. Уверите се да сам након гроктај НПЦ који добијају да играју игру, или ћу кунем у тебе на Интернет. " Аутор сугерише да успон повремене игара делимично се приписује спремност својих стваралаца да раскине са утврђеним темама и стапају заједно различите врсте игре. "Постоји велики ризик да се замућења То чини игру теже тржишту, пркоси очекивања купаца. И то захтева едукацију јавности. То је безбедно да се направи још један клон Цод, јер сви их знају и шта раде. И они су 'поново оно што желимо, али као дете које никада није покушао нову храну, одбијају да га једе јер је другачије доводи до веома ограничен и досадан непца. "!

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео)

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/microsoft-pushes-out-preview-build-of-internet-explorer-10/:
Задовољни својим сјајним нову копију програма Интернет Екплорер 9 ? То је већ застарела "- Мицрософт је објавио Интернет Екплорер-само 10 у мешавину Девелопер конференцији у Лас Вегасу, а ако имате Виндовс можете да зграби кашику одмах и узорак рано укус. Можете да преузмете нову платформу Преглед право сада на Тест Дриве Мицрософт сајт и видите где компаније ће са овом раном итерација, која додаје подршку за додатне веб стандарде као што су ЦСС-градијенти и ЦСС3 Флексибилни Бокс распоред. Према саопштењу за штампу, господин по имену декан Хацхамовитцх управо открила нови претраживач на МИКС сцени, али ми заправо гледате га говоре сада, и ... Он није баш тамо још. Ми ћемо вас обавестити шта каже он.

Упдате: Видео након паузе!

Упдате 2: Декан и Стевен Синофски (председник Виндовс дивизије) су заиста показује офф на сцени, али они само си обавља исту Тест Дриве тестове можете да покренете код куће - Хајде, знате да желите да ваш ДИП прстима у том ХТМЛ5 Фисхбовл.

Наставити читање Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео)

Мицрософт гура из приказа буилд Интернет Екплорер-10 (видео) првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 12:15:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Мицрософт | Емаил тхис | Цомментс

Нокиа Ц5-03, пун смартпхоне за 170 евра

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Већ ове недеље смо представити неке од иновација финске компаније Нокиа. Овога пута је ред на Ц5-03 Нокиа старији брат Ц5 Нокиа мобилни, а ми присутни пре неког времена у Гизмос

Нокиа Ц5-03 карактерише терминала лаган (тежак само 90 грама), који допуњује свог претходника са екраном осетљивим на додир и неке друге функције које га чине врло комплетну цену тржишту смарт телефона који се нуди, 170 евра.

Поред екрана осетљивог на додир 3, 2 инча, Нокиа Ц5-03 поседује камеру од 5 мегапиксела који омогућава видео запис, радио и ГПС везе, Блуетоотх, ВиФи и УСБ.

Што се тиче меморије, Нокиа Ц5-03 нуди 40 МБ интерне, који се може претворити у до 16 ГБ ако користите мицроСД картицу, али серија ће садржати 2 ГБ

Као оперативни систем Нокиа Ц5-03 ради на Симбиан 1, који је до сада познате као Симбиан С60. Појављивати у менију уређаја нуди добру збирку икона које пружају директан приступ поште и социјалне мреже.

Неке апликације врхунац Нокиа Ц5-03 су приступ Нокиа Мусиц Сторе, и Ови Сторе, од којих можете да купујете музику и апликације за Нокиа телефоне. С друге стране, Нокиа Ц5-03 обезбеђује приказ свих врста Мицрософт Оффице документе, ПДФ и Зип.

Цена Ц5-03 Нокиа као што сам рекао да ћемо бити 170 евра.

Сарадник Хакери експлозији Геохот За Сони поравнању

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/y3DwcunuSOc/Fellow-Hackers-Blast-Geohot-For-Sony-Settlement:
РедЕаредСлидер пише "Хакер који су се населили са Сони након што је компанија тужила га је за промену своју ПлаиСтатион 3 конзолу добија пуно Флак због непредузимања борба даље" Ноћ Раса '[написао].' Дакле, у суштини сте се населили на посао и узео новац људи, дајући им лажну наду измирења за своја права Шта планирате да урадите са новцем који је донирала да Вам се обезбеди јастук за правну битку? Надам се да ће плаћати све те људе назад од вас? очигледно нису живи до своје речи. "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Цомпутер Сциенце Упис До 10% прошле јесени

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/hoJDnDO3ASo/Computer-Science-Enrollment-Up-10-Last-Fall:
дцблогс пише "Информатика уписаних повећан 10% прошле јесени, према компјутерска истраживања Удружења На врхунцу" дот-цом ере. просечна упис у одељења рачунарских наука је 398, али до 2007 је имао пад на пола Упис сада. просеку 253 ученика по одељењу уписаних. сада су повећане у последње три године, РАК је годишње истраживање нумера студената уписаних на др-издавање институција.. У поредјењу са дот-цом ере, интересовање је данас у рачунарству се може ' више образложен одговор на поље које чини позициониран на центар скоро сваки национални приоритет "

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.


Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/froyo-based-lg-thrive-becomes-atandts-first-prepaid-smartphone-s/:
Г2к да није, али и најновији дует Т из ЛГ свакако треба да задовољи жеље за мање захтевне Андроид лојалисти. Заједно са сваком другом превозника у свету, Мама Бел је одлучио да покупи неколико варијанти Оптимуса Један , са ЛГ цветају биће крштен као оператер први припејд (ГоПхоне) смарт телефона. Осим Твеак у Хуе, постпаид Феникс је исти телефон, са обе нуде потпуно познато 600МХз процесор, 3,2-инчни (480 к 320) ТоуцхПанел, андроид 2,2, 3,2 мегапиксела камера и ВиФи неограничено коришћење читавог националног АТ & Т, Ви-Фи Хот Спот Нетворк. Они који се одлуче за уговор без афера да изаберете напредовати за $ 179.99, док тамно плава Феникс ће покренути $ 49,99 и потражње две године своје мобилне душе. У вези вести, АТ & Т је представио нови припејд пакет са подацима корисника ЛГ напредују, нудећи 500 мб података за 25 $, са потпуно мршава Детаљна одмах после паузе.

Наставити читање Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс

Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 11:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Банкротство радници ће своје рачунаре за Набавите за надоградњу

Занимљиве вести о УРЛ:http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/2wmLwBrsq-E/Workers-Will-Smash-Their-PCs-To-Get-an-Upgrade:
Анонимни читалац пише: "Један од четири канцеларијски радници рачунати да је најбољи начин да добијете нови рачунар рада је да се разбити један су - или да или да је потребно до старинарница сами Око 40 одсто канцеларијских радника. жале да је њихово радно место старења рачунар боли своју продуктивност и многи су у искушењу да прибегну екстремним мерама да би надоградња, укључујући и узимање чекић старења звер на радној површини. Око десет одсто радника у Великој Британији каже да би чак прибегавају куповини нове делове за свој рад сами уређаје да обављају своју надоградњу, посебно оних који раде у мањим организацијама ".

Прочитајте више ове приче на Сласхдот.