вторник, 12 април 2011 г.

БлацкБерри процурела приручника Приручник за обуку појави на мрежи, Бил Белицхицк виче 'невини! "

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/leaked-blackberry-playbook-training-manual-appears-online-bill/:
Играње своје палчеве у очекивању сада када сте поставили свој приручника преордер ? Зашто не ставити себе на добро коришћење од стране наставе да прашњавим лобања како га користити? На први поглед, ово упутство за малопродају продаваца изгледа као да би могао бити заједно код нас бачено , са турнеје лука и користан подсетник који можете да користите екран осетљив на додир иу пејзаж и портрет режим. Али, то је у продаји симулације одељак који ствари заиста почети да се интересантно. За све говоре о томе како приручника је очигледно сапутник за власнике БлацкБерри, РИМ-а јасно је добио белешке о томе што је укусан до потрошача, такође. На пример, компанија би радије понављања рекао да "пружа фантастичне мултимедијалне, прави мултитаскинг, и приступ целом интернету - без изузетака," ". [Ит] вам даје пословних алата потребно је да трансформише начин на који радите" него Хит извор везу да се упознају и да обрате пажњу - као трећег разреда правопис лекцију или посете ДМВ, она долази са квиз (или осам).

[Хвала, Велкцро]

БлацкБерри процурела приручника Приручник за обуку појави на мрежи, Бил Белицхицк виче 'невини' првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 14:27:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Н4ББ , БерриРевиев | Соурце РИМ- | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар