вторник, 12 април 2011 г.

: ЈетБлуе да би Ка-банд Интернет велике брзине у пријатељском неба до 2012

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/jetblue-to-bring-ka-band-high-speed-internet-to-the-friendly-sk/:
Упркос Боинг рано напоре да се услуге сателиту Го-у опцију за лет у интернету, а не скупи везе решење никада није полетео . Чини се, сателитске везе треба да доживи нешто од препород - само прошлог месеца Гого објавио своје планове да се ћебе света са Ка-банд покривеност до 2015, а сада : ЈетБлуе је најавио да ће то бити први да достави на плочи Ка-банд мреже. У договору са ВиаСат, авио-компанија намерава да доведе услугу својим више од 170 авиона, почетком инсталација у 2012. Нове широкопојасне опција ће наводно понудити већу брзину преноса и већи пропусни опсег по путнику за мање новца од других у лету интернету алтернативе. Са Луфтхансом нови ФлиНет услуга такође Спортинг Сателлите-скрипта ВиФи, чини се ствари су у потрази се на будућност некада осуђен широкопојасних решења.

Наставити читање: ЈетБлуе да би Ка-банд Интернет велике брзине у пријатељском неба до 2012

: ЈетБлуе да би Ка-банд Интернет велике брзине у пријатељском неба до 2012 првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 19:49:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце ВиаСат | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар