вторник, 12 април 2011 г.

Г Технологија срушио Срби са портабл, Муња опремљена РАИД низова

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/g-technology-crashes-nab-with-portable-thunderbolt-equipped-rai/:
Г Технологија Тхундерболт Прототип
Тхундерболт доброта само наставља да Покрећемо у наб. Г технологије управо је најавио да ће бити додати подршку за брзу везу са РАИД своју линију уређаја за оне који проводе дане сецкање се видео. Прва група производа ће се појавити у било К3 или К4 и почети са мањим компаније низови у четири до осам-диск величине. Прототип четири диск модел се може видети на слици горе, која Реп Пит Сцхлаттер описао нам као "слатку тачку" у погледу преносивости и складиштења. Наравно, позивајући осам диск низа "преносиви" звучи као истезање, али не заборавите: ово су дизајнирани да буду упарени са лаптоповима и спроводе људи едитовање видео у покрету - знате, момци са гигантским случајевима опреме и бицепс да одговара.

Г Технологија срушио Срби са портабл, Муња опремљена РАИД низова првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 01:18:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Пословни жице | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар