вторник, 12 април 2011 г.

Еие-Фи бежичну лансирања нових 8ГБ СД картица данас, протерају Директан режим за ИОС и Андроид идуће недеље

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/eye-fi-launching-new-8gb-wireless-sd-card-today-kicking-out-dir/:
Сетите се како је Еие-Фи кувања до неког софтвера да њихова ВиФи СД меморијске картице ремен фотографије директно на свој телефон или таблета ? Ево неких слатких Вести - почиње наредне недеље, Директан режим ће бити бесплатно преузимање за све Еие-Фи Кс2 картице, и поред деби пратилац апликације у андроид тржиште и иТунес Апп Сторе. Штавише, компанија слави лансирање новог Трансфер Протоцол са потпуно нову картицу, $ 80 Еие-Фи Мобиле Кс2, који би требало да буде доступан за куповину на мрежи моментално и да своје Срећан пут до најповољнијих и Аппле продавницама је 17. априла. У суштини, Мобиле је редукс од $ 50 Повезивање Кс2, али са двоструко капацитет (8ГБ) и директне режим унапред инсталирани - иако снижење на врху-на-линији Про Кс2 (до $ 100) ће се Додај географско означавање и подршка за РАВ само за једну Џексон више. Потребан освежење како Директан режим функционише? Завирите наш ЦЕС-видео демонстрацију (и тежак пресс релеасе), након паузе.

Наставити читање Еие-Фи бежичну лансирања нових 8ГБ СД картица данас, протерају Директан режим за ИОС и Андроид идуће недеље

Еие-Фи бежичну лансирања нових 8ГБ СД картица данас, протерају Директан режим за ИОС и Андроид идуће недеље првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 03:00:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар