вторник, 12 април 2011 г.

Виндовс 8 Апп Сторе откривена у процурела Сцреенсхотс, спреман за бета тестирање?

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/windows-8-app-store-revealed-in-leaked-screenshots-ready-for-be/:
Током последњих неколико месеци, кинески сајт цнБета је био заузет дисхинг из наводне Сцреенсхотс од Виндовса 8 на зачетку, иако је мало ухватила нашу пажњу све док ове нове серије појавио. Под претпоставком да ово није дело неких сурова шала, изгледа да је Мицрософт-ов оперативни систем следећи адмиралски брод ће бити испоручен са својим врло сопствени уграђене Апп Сторе, који је једноставно назван Виндовс Апп Сторе-у овој фази (а сада видимо зашто је Редмонд води борбе добра борба око "Апп Сторе" робне марке). Као и са претходним Виндовс прекретница гради, коначни изглед могу незнатно разликују, али реч је да је овај нови продавнице прошао интерне тестове и да ће ускоро отићи Бета. Иако је прерано да кажем, ево у нади да ће ова карактеристика отворити устава на гомилу јефтиније Виндовс софтвера.

[Хвала, Стивен]

Виндовс 8 Апп Сторе откривена у процурела Сцреенсхотс, спреман за бета тестирање? првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 23:33:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Мацгасм , ЗДНет | Соурце цнБета | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар