вторник, 12 април 2011 г.

Матрок удара на Срби, први на тржишту са Тхундерболт производима

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/matrox-strikes-at-nab-first-to-market-with-thunderbolt-products/:
Матрок МКСО2
Реч из Срби је да Матрок, познат најбоље за омогућавање дан-трговци за покретање великог броја монитора искључен једну графичку картицу, биће прва компанија на тржишту са периферијама пројектован тако да користи Тхундерболт . Све најновије моделе својих породица МКСО2 видео И / О кутије ће бити испоручују са Тхундерболт на броду, док су новије синеасти користећи тренутно Ген МКСО2 уређаји ће бити у стању да гура 10Гб вредности пиксела у секунди бирајући до адаптера. Матрок није саопштила датум изласка фирме или цену, иако очекујемо да ће пасти у складу са тренутним производима , који се крећу од $ 449 до $ 2.400 за готово МКСО2 рацк са Матрок Макс. Они нису баш мора да има прибор за просечног корисника, али ако се једноставно не може чекати да ставите више оних Тхундерболт портова за коришћење, то је једина игра у граду.

Матрок удара на Срби, први на тржишту са производима Тхундерболт првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 11 Маи 2011 19:09:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк Од 9 до 5 Мац- | Соурце Матрок | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар