вторник, 12 април 2011 г.

Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/12/froyo-based-lg-thrive-becomes-atandts-first-prepaid-smartphone-s/:
Г2к да није, али и најновији дует Т из ЛГ свакако треба да задовољи жеље за мање захтевне Андроид лојалисти. Заједно са сваком другом превозника у свету, Мама Бел је одлучио да покупи неколико варијанти Оптимуса Један , са ЛГ цветају биће крштен као оператер први припејд (ГоПхоне) смарт телефона. Осим Твеак у Хуе, постпаид Феникс је исти телефон, са обе нуде потпуно познато 600МХз процесор, 3,2-инчни (480 к 320) ТоуцхПанел, андроид 2,2, 3,2 мегапиксела камера и ВиФи неограничено коришћење читавог националног АТ & Т, Ви-Фи Хот Спот Нетворк. Они који се одлуче за уговор без афера да изаберете напредовати за $ 179.99, док тамно плава Феникс ће покренути $ 49,99 и потражње две године своје мобилне душе. У вези вести, АТ & Т је представио нови припејд пакет са подацима корисника ЛГ напредују, нудећи 500 мб података за 25 $, са потпуно мршава Детаљна одмах после паузе.

Наставити читање Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс

Фроио бази, ЛГ цветају постаје АТ & Т припејд први смарт телефон се испоручује 17. априла заједно са Феникс првобитно појавио на Енгадгет на Сун, 12 Маи 2011 11:36:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар