вторник, 12 април 2011 г.

АД-подржан запалити на брод 3. мај: чува $ 25, обухвата много мамац

Занимљиве вести о УРЛ:http://www.engadget.com/2011/04/11/ad-supported-kindle-to-ship-may-3rd-saves-25-adds-lot-of-enti/:
Ево сценарија: шта ако смо вам рекли да је ваш следећи Киндле може да се има за $ 25 мање него у малопродаји? Шта ако смо вам рекли је дошао са задње стране неописив бели комби? Или шта ако вам је рекао да би прво је потребно да се пријавите за 842 е-маил маркетинг преваре? Срећом, ниједан од тих сценарија су они Тражимо да вам кажем о томе. Уместо тога, ми смо ту да Вам представимо први светски АД-подржан запалити, иде на продају у року од Таргет и Бест Буи локације за $ 114. То представља благи $ 25 уштеде у односу на цене најјефтинијих Киндле данашње , али те 2500 пенији не долазе бесплатно - вас ће бити затражено да поднесу "рекламе на дну Почетна страна уређаја и на екрану штедиша." Осим тога, поставља нови преседан у арени гаџет који би могао врло добро пренети на АД-попустом таблете, нетбоок, ПМП, и ко зна шта још. У овом тренутку, Бјуик, Олаи и виза ће бити оглашавање, и ми смо добили утисак да је листа ће процветати у догледно време. Тешко је рећи колико ће они бити наметљив, али запалити директор Џеј Наутика изгледа мисли да су "корисници ће га волети."

Нисмо тако сигурни. Иако је кристално јасно да опште народ обожава купон за сечење , изгледа проблематична за нас брод пар идентичних производа који кошта 25 $ у року од једног другог и очекујемо да се Џо Сикпацк Грок разлику. У ствари, ми смо погађање да ће то неминовно довести до жалби потрошача од оних који не могу да схватим зашто је њихов "о продаји Киндле", није ни приближно толико пријатан да чита као "Боб запалити ... да је он нашао у току продаја. " У сваком случају, демо нови уређај приказује скринсејвер договор ", где купци ће платити $ 10 за $ 20 поклон картица на Амазон", и док нема огласа ће се појавити у е-књиге, и даље постоји "јасна оглас" заједно дну почетног екрана. Све што је рекао, овде је кључна карактеристика да је Амазон је наизглед погледом: опцију у софтверу да врати 25 долара купац скимпед о да се уклони огласе на њихов оглас-подржан е-читач. кајање проблема Решава купца, најмање.

АД-подржан запалити на брод 3. мај: чува $ 25, обухвата много мамац првобитно појавио на Енгадгет дана Пон, 11. Апр 2011 17:12:00 ЕДТ. Молимо погледајте наше услове за коришћење фидове .

Пермалинк | Соурце Асошијетед прес | Емаил тхис | Цомментс

Няма коментари:

Публикуване на коментар