понеделник, 3 януари 2011 г.

PS3 Root Ключови Намерени

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/pTrtNQu9U50/story01.htm:
Анонимен читател пише "The PlayStation 3" корен ключ ", използван за подписване на кода е установено чрез GeoHot. Това позволява работа Homebrew без да е необходимо psjailbreak стил USB-устройства, а също така надежда за тези, които са фърмуер версия 3.55, че в момента не може да да се понижи. Ключът не може да се променя, без хардуерни модификации. Ами сега. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/spectec-camerajet-system-promises-to-bring-uwb-connectivity-to-y/:
Като не е удовлетворена с Eye-Fi карта , за да добавите някои безжична връзка към вашия цифров фотоапарат? След това изглежда, че скоро ще има друг вариант с любезното съдействие на Alereon и Spectec - те току-що обявиха, че са Spectec CameraJet система, която се състои от Jet Wi-SD карта и Wi-Jet устройството USB, които съчетават за предоставяне на "по-бърз от тел "Ultra Wideband (или UWB ) свързване подходящ както за прехвърляне на файлове или видео стрийминг. За съжаление, няма индикация за ценообразуване или точната дата все още, но Alereon и Spectec казват, че системата се очаква да влезе в серийно производство през февруари. Пълен пресата е след почивката.

Продължавам четене Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат

Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат, първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 година 14:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | | Email този | Коментари

Изследователи твърдят, 1000 Core чип Създадено

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/Jmgywl8dhcA/story01.htm:
eldavojohn пише "Не забравяйте, преди няколко месеца, когато беше обсъдена възможността от сърцевина хил. процесор? С помощта на РРОА, Глазгоу университет изследователи заявиха, доказателство за концепцията 1000 ядрен чип, че те доказано работи един алгоритъм MPEG със скорост 5Gbps. От една на изследователите: "Това е много рано доказателство-на работа-концепция, когато се опитваме да докаже, удобен начин да РРОА програма, така че способността им да предоставят много бързо процесорна мощ може да се използва много по-широко в бъдеще компютри и електроника. Въпреки че много от съществуващите понастоящем технологии използват РРОА, включително плазма и LCD телевизори и рутери компютърна мрежа, тяхното използване при стандартните настолни компютри горната е ограничен. Въпреки това, ние вече виждаме някои микрочипове, които съчетават традиционните процесори с чипове FPGA бяха обявени от фирми , включително Intel и ARM. Вярвам, че този вид процесори ще станат по-чести и ще помогне за ускоряване на компютрите още повече през следващите няколко години. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




PrimeSense и ASUS екип, да Kinect подобни Wavi Xtion си HTPC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/primesense-and-asus-team-bring-kinect-like-wavi-xtion-to-your-h/:
PrimeSense е мозъкът зад Kinect на Microsoft, и иска по-голямо парче от пая , ASUS е с репутация за обявяване чудесно чалнат периферия всяка година. На CES 2011 г. Wavi Xtion ще отмятате двете кутии добре. С две думи, на Xtion е PrimeSense 3D дълбочина камера построена само за PC, но с едно важно обрат - тя се свързва с ASUS кутия Wavi вижда непосредствено над, което безжично потоци данните си хола си компютър, отстраняване на кабел или две. О, и трябва да ASUS привлече достатъчно фирми, той дори ще събарят приложения от онлайн магазин Xtion. ASUS казва, че ще видите пакет в търговската мрежа по целия свят през Q2 на следващата година - с интерфейс и избор на приложения и игри на борда - но те ще освободи Xtion PRO комплект разработчик през февруари да изкуши всичко, което Kinect хакерите в кодиране магически неща за платформата. Няма повече подробности за сега, но има едно събитие във Вегас тази седмица, когато ASUS е почти гарантирано да го покаже. PR след почивката.

Продължавам четене PrimeSense и ASUS екип, да Kinect подобни Wavi Xtion си HTPC

PrimeSense и ASUS екип, да Kinect подобни Wavi Xtion си HTPC първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 година 13:11:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

MS изисква Google да Забавяне Fuzzer Tool

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ztZ20F9ED1w/story01.htm:
eldavojohn пише "Полски Google сигурност бяла шапка Михал Залевски обяви опасения, че една от сто уязвимости си fuzzer инструмент намерени в IE е добре позната на трети хакери партия в Китай. му просто обяснение предлага интересна борба аргумент за обичайните искане на Microsoft, че проблемите със сигурността не бъдат освободени, докато те могат бавно да ги разследва. От статията "Microsoft попита Залевски да забави освобождаването cross_fuzz, но той отказал, отчасти заради страха на IE уязвимост вече се проучват от китайски хакери, но и защото компанията за сигурност Експертите не са се повлияли от информацията, която му предоставени. " Можете да прочетете за изтегляне и cross_fuzz за собствена употреба. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон
Power. Имаме нужда от повече. Повече за поточно видео, още за да играете игри, и по-просто, за да можем да кажем, ние я имаме. Freescale ни слуша, и това е "Изпълнение на i.MX 6 серии мобилни процесори предлагат до четири ядра ARM Cortex A9 на 1.2GHz всеки . Това е предостатъчно за 3D оказване на вашия автомобил инфоразвлекателни система, музика на вземане на вашия смартфон, може би малко действие SETI на следващото си умен хладилник. Дори 1080p30 видео кодиране е казва, че е в рамките на постигането на тези чипове. i.MX 6 процесори ще бъдат на разположение в една, две или четири основни конфигурации с до 1MB L2 кеш. HDMI 1.4 подкрепа е на борда, както и Gigabit Ethernet и USB 2.0, но за съжаление не 3.0 . Изглежда, винаги има какво да се очаква в следващата версия, но това може да бъде доста чакам с i.MX 6 за вземане на проби, не би трябвало да започне до "по-късно тази година."

Продължавам четене Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон

Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няколко Intel Core 2 011 компютри забелязани Ванкувър бъдещето магазин, да е все още настоящия

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/multiple-intel-core-2011-pcs-spotted-at-vancouver-future-shop-y/:
Няколко Intel Core 2 011 компютри забелязани Ванкувър бъдещето магазин, но тя все още настоящия
О, какво е това? Няколко настолни разклащането на Intel най-новите и най-голям, могат да бъдат закупени може би след няколко дни твърде рано? Матю Т. забелязан тези машини на Ванкувър бъдещето магазин, реклама Core i7 2600 и Core i5 процесори, 2300, които попадат категорично в Intel Core 2 011 (по баща Sandy Bridge ) семейство. И двете идват от Gateway и двете предлагат всички основни 2011 може да предложи , което в случая на тези десктопи да не е прекалено много, тъй като нито има-лъч карам Blu да се възползва от новата 3D HDMI 1.4 поддръжка и не е много употреба за Widi 2.0 безжични дисплеи. Но нека това не ви пречи да бъде първият на вашия блок да го Core до 2011 стил.

[Благодаря, Матю Т.]

Няколко Intel Core 2 011 компютри забелязани Ванкувър бъдещето магазин, да е все още настоящия първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 11:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник msdthomas (Flickr) | Изпрати | Коментари

iPhone аларми все още не работи, свята трясък ляво и дясно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Хей, ти - това е 3 януари. Знаеш ли, денят, в който се предполага да се върне на работа / училище / живот. И в деня, когато се предполага да хванат полета си имал резервация за три месеца. И вероятно е деня, в който се предполага да постигне много други задачи. За нещастие на вас, вие всъщност смята, че iPhone алармата ще се определи днес, когато валцувани наоколо, но на базата на ордите на жалби видян на Twitter и Facebook, каза корекция е все още спят зимен сън. И така, вие сте все още спи. Дори и тук в Engadget HQ, сме виждали iPhone 4 слушалки не се събуди нас, както бе обещано (на еднократни аларми), така че кой знае кога Apple ще увеличи до чинията и решаване на проблема. В същото време, давай напред и създаде повтарящи се аларми, докато леко преминаване пръстите на ръцете и краката. Или, нали знаеш, купи, захранван с батерии будилник на разстояние от баба си.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

iPhone аларми все още не работи, свята трясък наляво и надясно първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Яну, 2011 10:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Samsung обяви $ 299 HMX-Q10 камера, го прави работата с главата надолу

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-announces-299-hmx-q10-camcorder-makes-it-work-upside-d/:
Samsung обяви 1080p HMX-Q10 камера, го прави работата с главата надолу
Lefty? В момента те се чувстват - понякога съвременните видеокамери просто не са създадени за тези със заместник господстващо proclivities, но Samsung е HMX-Q10 най-Разбира се. Въпреки че, наистина, че ще бъде страхотно за всички, които смятат, че трябва да продължи да снима, докато се използват правото си ръка, за да се придържат отчаяно върху grabrail или други подобни. Той предлага компактен дизайн с видни правото бутона за запис на своя Фани, само за физически контрол, което наистина трябва да се притесняваш. Останалите показват на 2,7-инчов сензорен екран, който автоматично се обръща, ако държите на камерата с главата надолу. Изображенията се греди чрез 10x (2.75 - 27.5 мм) оптично увеличение и след това в скосени мегапикселова 5 сензор, който позволява пълен HD запис - макар и на 60i. Ако искате постепенно ще трябва да падне до 720p, но това не е толкова лоша сделка като се има предвид цената от $ 299, когато корабите през февруари. Освен това, по-ниски ВЕИ ще направи своя SDHC карта се чувствам малко по-просторен.

Продължи четене "Самсунг" обявява $ 299 HMX-Q10 камера, го прави работата с главата надолу

Samsung обяви $ 299 HMX-Q10 камера, го прави работата с главата надолу първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 г 10:30:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Android срещу iPhone - Кой печели през 2011 г.?

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/iGMB1sZxN0k/story01.htm:
Хю Пикънс пише "Филип Elmer-DeWitt пише в списание Форчън, че Apple и Google са две много различни стратегии за конкуренция оформя през 2011 г. между Android и iPhone. Според общоприетото мнение, като възприетите от Дон Додж, разработчик адвокат на Google, двете Apple и Google ще спечели, защото те играят различни игри. Android ще спечели битката пазарен дял, но Apple ще генерира по-големи печалби. "Apple се отнася и за висок клас на пазара, където те могат да налагат високи цени и се наслаждавайте на голям марж на печалбата. Apple е било успешно с тази стратегия няколко пъти, и ще го направя отново с iPhone ", пише Dodge допълни, че стратегията на Google с Android е да се генерират приходи от мобилни търсенето и рекламата. Друг служител на Google, Тим Брей, вижда нещата по различен начин и казва: той няма да се учудя, ако кораби Apple евтин iPhone и ако това време следващата година, на безценица Iphones се състезаваха срещу андроидите, че тласък на потребителските опит лост далеч от Apple. "Няма нищо по основните в Android, че ще стоя на пътя на индустриален дизайн и потребителски опит на рок звезда екип, било то на Google или на един от производители на мобилни телефони, проверка на хипотезата, че тези неща са от основно значение за успеха на Apple. ""

Прочетете повече на тази история в Slashdot.




Lexar Media разкрива 64GB и 128GB клас 10 SDXC карти

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/lexar-media-reveals-64gb-and-128gb-class-10-sdxc-cards/:
Човече, тя се чувства като вчера, че за първи път чу за SDXC и митични обещание за предоставяне на 2TB на съхранение заедно с трансфери 300Mbps. Честно казано, това беше най-CES преди две години, и ето ни са 24 месеца по-късно oohing и ahhing над 128GB. Ах, болките на (муден) напредък. Спастична настрана, ние сме доста сигурен, че професионалните наркомани видео ще бъде повече от въодушевен да чуе за двете най-нови карти на Lexar Media. В 64GB и 128GB клас 10 SDXC карти "предлагат минимална гарантирана скорост 133x (20MB в секунда)," и кораб с ограничен живот гаранция. Ако всичко върви добре, те ще се пръска в определени търговци на дребно по-късно през това тримесечие, с етикетите с цените, определени за $ 399,99 (64 GB) и $ 699.99 (128GB). Само да сложи това в перспектива, SanDisk изпратени от клас 4 (15MB/sec) 64 GB SDXC карта прави по това време миналата година за $ 350 , а това е вече става за половината от тази на улицата. Да, ох.

Продължавам четене Lexar Media разкрива 64GB и 128GB клас 10 SDXC карти

Lexar Media разкрива 64GB и 128GB клас 10 SDXC карти първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 година 10:19:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Lexar | Изпрати | Коментари

Полярните мечки унищожи камери шпионин робот, не показват никакви угризения (видео)

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/polar-bears-destroy-robot-spy-cams-show-no-remorse-video/:
Айсберг Cam, Snowball Cam, Blizzard Cam и Drift Cam са арктически фотограф най-добри приятели - високотехнологични шпионски камери роботи са проектирани да издържат студ и траверса под нулата терен. След това те имам смачкани до смърт от гигантски бели мечки, докато се опитват да станат приятели. Сериозно, това е основната същност на полярна мечка: Spy на лед, в нов документален филм, който Би Би Си започва излъчване през миналата седмица, и които просто така се случва да бъде разказана от Дейвид Тенант. Надявам се той има отвертка удобен, ако знаете какво имаме предвид. Гледайте носи играят енергичен мач от робот футбол след почивката, а след това вижте всички прекрасни механични касапницата в нашия източник връзки.

Продължавам четене Полярните мечки унищожи камери шпионин робот, не показват никакви угризения (видео)

Полярните мечки унищожи камери шпионин робот, не показват никакви угризения (видео) първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари, 2011 10:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink io9 | източник BBC News | Изпрати | Коментари

Уикипедия срещна $ 16 милиона бюджет Цел

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/kj-EDOOdz0U/story01.htm:
. Netbuzz пише "Благодарение на някои 630 хиляди индивидуални вноски, които е средно $ 22 на парче, Уикипедия е достигнала своя набиране на средства цел на $ 16 милиона, основател Джими Уейлс обяви през уикенда, пише Уелс:" тази година е малко по-невероятно от повечето, защото тази година се навършват десета годишнина на Уикипедия е толкова важно, че ние се откаже от години, просто така:.. от цялостното финансиране на бюджета на уебсайт в подкрепа на Уикипедия и всички сестра проекти, както ние главата в следващото десетилетие на нашата съвместна работа " Онлайн енциклопедия вече има, че са пети в Интернет най-големият сайт, с който се подновява разпит от някои за да установи дали то може да си позволи през дълги разстояния за да остана с политиката си на отказ за реклама. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.