понеделник, 3 януари 2011 г.

Intel да започне обслужване филм Insider с 1080p съдържание, Widi 2.0 ще можете да го поток към вашия телевизор

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/intel-to-launch-insider-movie-service-with-1080p-content-widi-2/:
Ние знаехме, че е план на Intel да пусне своята Sandy Bridge или Core процесори на CES 2011 , но оставя Chipzilla да се хвърлят в някои общо изненади преди началото на шоуто. Да, да прочетете заглавието право - планиране на Intel да започне свой собствен филм и видео услуги през първото тримесечие на 2011 година. За разлика качи или наистина нещо друго там, е Insider Intel ще позволи на тези с Core 2011-захранва лаптопи и настолни компютри за закупуване или наемане на най-новите филми в пълен HD - да, добрите стари 1080p. Но, защо точно е Intel обединява усилия с ателиета, собствениците на съдържание и видео разпространителите, когато толкова много други там се опитват да направят едно и също нещо? По същество, компанията седи в добро място за борба с много от студиата въпроси филма са имали с видео HD разпределение - Insider е свързана с новите второто поколение процесори Core, и така осигурява защита на хардуер, а не софтуер за защита на съдържание. Според Intel, Ерик Рийд, компанията вече удари занимава с CinemaNow и Warner Brothers, и на плана е, че всички съдържание, за да бъдат предоставени по същото време като DVD или Blu-Ray освобождаване. Не е ясно дали ще има портал Insider за всичко това съдържание или други услуги, просто ще бъдат сертифицирани за работа на хардуерната платформа, но ще бъде намирането на много повече, след като шоуто започва.

Естествено, Intel не искат само да гледате марка spankin "новите 1080p тези филми на вашия лаптоп екран - това е бутане Widi в голям начин, и от второ поколение, които ще бъдат изпечени в нови Core 2 011 системи, ще подкрепя 1080p поток и в крайна сметка ще позволи стрийминг на съдържание, защитено, включително DVD-та и Blu-Ray дискове. Widi 2.0, тъй като те са го търси, ще работи много прилича на първоначалния вариант ни харесва толкова много и ви позволява да се разшири работния плот на HD монитор, но за съжаление тя ще изисква нов приемник HDTV да се даде възможност на пълния капацитет HD и тя все още е, че две секунди закъснение. Не дума още за това кой е извършването на тези клетки или колко ще струва, но се надяваме да научим още няколко подробности за голям тласък на Intel за вратовръзка видео съдържание на своите нови процесори в своите натиснете CES конференция в рамките на няколко дни .

Продължавам четене Intel да започне обслужване филм Insider с 1080p съдържание, Widi 2.0 ще можете да поток го към вашия телевизор

Intel да започне обслужване филм Insider с 1080p съдържание, Widi 2.0 ще можете да го поток към вашия телевизор първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 г 00:01:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар