понеделник, 3 януари 2011 г.

Toshiba обяви неназован Tegra 2-захранва Android таблетка, чака само за клетъчна

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/toshiba-annouces-unnamed-tegra-2-powered-android-tablet-waits-o/:
Нека Tegra 2-захранва, Android пчелна пита таблетка съобщения започне! Очевидно (и разбираемо ) пребиваващи далеч от фолио два псевдонима, Toshiba е щафетата CES с новия си анонимен 10.1-инчов таблетка Android, и ние трябва да кажа, дори и при кратковременна ни погледнете неработен единица преди няколко седмици, тя може да само какво е необходимо да се придържаме от останалите .. най-малко на спецификациите и производство на качествени отпред. Таблетката има капацитивен, висока 1280 x 800 разделителна способност, заедно с акселерометър и сензор за околната светлина (или както е наречен Toshiba и като адаптивни технологии Display). Тя също има 5 мегапикселова камера за задно, както и 2-мегапикселова пред които гледат един. Да, това е добре съхранени и само един бърз поглед на снимките по-долу ще покаже, че на плочата има пълен размер USB и HDMI крикове, едно гнездо мини-USB и карта SD слот.

Въпреки че не може да се превърне в двуядрен Tegra 2-захранва таблетка, която в крайна сметка ще тичам "на следващата версия на Android, предназначени за таблетки" известен още като пчелна пита , трябва да кажем на EasyGrip, против разливане, гумирани назад чувствах много твърди в ръка, а 1,7-килограмова, 0.6-инча дебелина таблетка почувствах сравними с IPAD по отношение на преносимостта. О, и не сме се спомене, че посочените по-горе задния капак е замяна, така че не само може да промените цвета си, но можете да замените батерията? Казахме ви, че е някои от съставките, за да го стигнеш далеч, но ние сме очевидно липсва доста информация тук, за да направят по-нататъшни решения. Toshiba, като твърди, че таблетката ще бъде публикуван през първата половина на 2011 г. и цените ще бъдат конкурентни, но ние ще се копае повече, когато стигнем до Вегас и да се надяваме доклад е с някакво впечатление на работна единица.

Toshiba обяви неназован Tegra 2-захранва Android таблетка, чака само за клетъчна първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари, 2011 03:15:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар