понеделник, 3 януари 2011 г.

Vizio разкрива Via таблет и телефон с Android, под-300$ 3DTVs преди CES

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/vizio-reveals-via-tablet-and-phone-with-android-sub-300-3dtvs/:
Vizio направи име за опаковане високи характеристики края на стойност цени телевизори и това е като че манталитет в нови области, разкриващи таблетката ние забелязан в's Rose Bowl последно реклама нощ , както и 8-инчов Via Таблетка и на 4-инчов по телефона. И двете ще се пускат Android и главен технически директор, докато Матей McRae не разлива всяка операционна система информация за Wall Street Journal, комбинацията от потвърждава Достъп до пазара и странно конфигурация бутона ни мислене шестоъгълни клетки е в процес на разработка, когато са допуснати това лято. Единственото по телефона, посочени данни са размер на екрана и предната и задната 5MP камерата, докато таблетката обещания за "висока резолюция" екран, Wi-Fi, три тонколони, HDMI, и пред пред камера - но не по-клетъчна услуга.

Очаквайте телевизия на производителите да се на пръсти, както и, тъй като Vizio заяви, че ще донесе 3DTVs на пазара, които започват по-малко от $ 300. Новите мобилни продукти ще бъде съчетан в телевизионните си бизнес чрез по интернет плюс услуга, която звучи много прилича на Samsung Apps като предоставя достъп до Netflix, Facebook, Twitter, Android на пазара за достъп (да отиде заедно с новите си телевизори Google ) и дори нов Vizio за услугите на търсенето филм през всичките си устройства. Ще ни нрав вълнение леко помните нови телевизори и iPhone ап показани през миналата година, че никога не е стигнал до рафтовете, но този път към Вегас вече е придобил още по-интересно.

Vizio разкрива Via таблет и телефон с Android, под-триста милиона щатски долара 3DTVs преди CES първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари 2011 17:56:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Wall Street Journal | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар