понеделник, 3 януари 2011 г.

iPhone аларми все още не работи, свята трясък ляво и дясно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/iphone-alarms-still-not-working-worlds-crashing-left-and-right/:
Хей, ти - това е 3 януари. Знаеш ли, денят, в който се предполага да се върне на работа / училище / живот. И в деня, когато се предполага да хванат полета си имал резервация за три месеца. И вероятно е деня, в който се предполага да постигне много други задачи. За нещастие на вас, вие всъщност смята, че iPhone алармата ще се определи днес, когато валцувани наоколо, но на базата на ордите на жалби видян на Twitter и Facebook, каза корекция е все още спят зимен сън. И така, вие сте все още спи. Дори и тук в Engadget HQ, сме виждали iPhone 4 слушалки не се събуди нас, както бе обещано (на еднократни аларми), така че кой знае кога Apple ще увеличи до чинията и решаване на проблема. В същото време, давай напред и създаде повтарящи се аларми, докато леко преминаване пръстите на ръцете и краката. Или, нали знаеш, купи, захранван с батерии будилник на разстояние от баба си.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

iPhone аларми все още не работи, свята трясък наляво и надясно първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Яну, 2011 10:44:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар