понеделник, 3 януари 2011 г.

MSI подробности Sandy Bridge, Fusion "всичко в едно пред CES, дразни плъзгаща се екран

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/msi-details-sandy-bridge-fusion-all-in-ones-ahead-of-ces-tease/:
Ние току-що завърши прегледа на функции опаковани MSI Wind Top , но хайде CES през следващата седмица ще имаме още три да опитате: AE2410, AE2210 и AE2050, всяка с най-новите силиций вътре. Бележник на Италия съобщава, че тайванската компания компютър, използвайки Новини Intel Sandy Bridge процесори, на всеки от 24 - и 22-инчов платформи, и хвана с ниска мощност AMD Brazos APU за бюджета вероятно 20-инчов модел - който ще Съобщава се още включват Blu-Ray устройство подобно на Core 2 Duo братовчед . И трите ще спортни 1080p сензорен дисплей и USB 3.0 портове, но и стегнат нова функция, наречена Super Charger, който ще отговаря приложен USB джаджи , дори когато компютърът е изключен . Иновации, за да сте сигурни, но може би не толкова вълнуващо, като понятието обект на снимката горе и долу - до върха е на MSI пеперуди, които според сведенията е с плъзгащи мултитъч дисплей с десет точки на контакт и след почивката, вижте луксозни MSI Angelow. Ето надеждата за цени, характеристики и висока резолюция снимки след като получи в шоуто.

Продължавам четене MSI подробности Sandy Bridge, Fusion "всичко в едно пред CES, дразни плъзгаща се екран

MSI подробности Sandy Bridge, Fusion "всичко в едно пред CES, дразни плъзгаща се екран първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари 2011 год. 19:02:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Notebook Italia (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар