понеделник, 3 януари 2011 г.

Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/freescale-announces-i-mx-6-processor-series-wants-quad-cores-in/:
Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон
Power. Имаме нужда от повече. Повече за поточно видео, още за да играете игри, и по-просто, за да можем да кажем, ние я имаме. Freescale ни слуша, и това е "Изпълнение на i.MX 6 серии мобилни процесори предлагат до четири ядра ARM Cortex A9 на 1.2GHz всеки . Това е предостатъчно за 3D оказване на вашия автомобил инфоразвлекателни система, музика на вземане на вашия смартфон, може би малко действие SETI на следващото си умен хладилник. Дори 1080p30 видео кодиране е казва, че е в рамките на постигането на тези чипове. i.MX 6 процесори ще бъдат на разположение в една, две или четири основни конфигурации с до 1MB L2 кеш. HDMI 1.4 подкрепа е на борда, както и Gigabit Ethernet и USB 2.0, но за съжаление не 3.0 . Изглежда, винаги има какво да се очаква в следващата версия, но това може да бъде доста чакам с i.MX 6 за вземане на проби, не би трябвало да започне до "по-късно тази година."

Продължавам четене Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон

Freescale обяви процесор i.MX 6 серии, иска четворни ядрото на вашия смартфон първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар