понеделник, 3 януари 2011 г.

Nintendo 3DS избягва производствена линия, стачки поза с Йоши

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/nintendo-3ds-escapes-production-line-strikes-a-pose-with-yoshi/:
Nintendo 3DS избягва производствена линия, стачки поза с Йоши
Не, не , че Йоши , но реално, официално лицензирани Значи със склонност към chomping Goombas и пускане яйца. На Nintendo 3DS ръка е, според 3DS Buzz, били откраднати от китайски завод за производство и пропускам всички по интернет. Тази версия е малко по-различна от това, което видях на E3 и дори "официалната" версия от 29 9 съобщение , Избор, Начало и Старт бутона за извършено отмивайте в екрана панела. Също така, 1300mAh батерия, се потвърждава, както е 96MB оперативна памет. Имаме още една снимка от него по-долу, показва, че е размер в сравнение с всичко, от Game Boy Micro в DSi XL , добре, показващи, че новите горещина на Nintendo е малко по-малък, отколкото дори на стандартен DSi . Това е напредък за вас, приятели.

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

Продължавам четене Nintendo 3DS избягва производствена линия, стачки поза с Йоши

Nintendo 3DS избягва производствена линия, стачки поза с Йоши първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Яну, 2011 07:16:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink 3DS Buzz | източник TGBUS.com | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар