понеделник, 3 януари 2011 г.

OCOSMOS връща на CES 2011 с Windows 7-базирани игри ръчен

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/ocosmos-returns-at-ces-2011-with-windows-7-based-gaming-handheld/:
OCOSMOS. Звук запознати ? Ако си бил с нас за дива езда миналата година през есента, той най-категорично ще. Поради някаква причина, това южнокорейската компания идва само, за да играят, когато очите на света се гледа, и докато ние все още да чуете надникнем за продуктите ни наистина взриви само с няколко месеца назад, на инвентар е заявила в последната секунда играе се обърне внимание на гала тази година. Всичко, което трябва да продължи до момента, са снимките горе и тези две подробности: това неназован игри преносими ще разполагат с двуядрени Intel процесори и работят с някои версии на Windows 7. С други думи, можете да си свършим файл право Excel, след като плуг през добросъвестни игра Windows. Надяваме се да научите повече за този човек навреме, и можете да залагате ще се бори за ръце-на време, след като ние хит на пода.

OCOSMOS връща на CES 2011 с Windows 7-базирани игри преносими първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти 1 2011 09:41:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар