понеделник, 3 януари 2011 г.

Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/spectec-camerajet-system-promises-to-bring-uwb-connectivity-to-y/:
Като не е удовлетворена с Eye-Fi карта , за да добавите някои безжична връзка към вашия цифров фотоапарат? След това изглежда, че скоро ще има друг вариант с любезното съдействие на Alereon и Spectec - те току-що обявиха, че са Spectec CameraJet система, която се състои от Jet Wi-SD карта и Wi-Jet устройството USB, които съчетават за предоставяне на "по-бърз от тел "Ultra Wideband (или UWB ) свързване подходящ както за прехвърляне на файлове или видео стрийминг. За съжаление, няма индикация за ценообразуване или точната дата все още, но Alereon и Spectec казват, че системата се очаква да влезе в серийно производство през февруари. Пълен пресата е след почивката.

Продължавам четене Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат

Spectec CameraJet система обещава да даде на UWB връзка с Вашия фотоапарат, първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 година 14:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink SlashGear | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар