понеделник, 3 януари 2011 г.

Inhabitat на седмица в зелено: на космически асансьори, плаващи градове и слънчеви защитени машини за пиене

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/02/inhabitats-week-in-green-of-space-elevators-floating-cities-a/:
Всяка седмица нашите приятели от Inhabitat набележи най-интересно от седмицата зелено развитие и чисти технологии новина за нас - това е седмицата на зелено.

Тази седмица Inhabitat демонстрирани няколко невероятни примери за футуристична архитектура, като се започне с епични плаващ ковчег , че къщата самоподдържаща се град в морето. Видяхме също план на въглеродни нанотръби система за създаване на първия космически асансьор света , а ние ви изведе един гениален захранван със слънчева енергия подслон , че реколтата и пречиства дъждовна вода за пиене.

В други новини, Азия revved се в света на еко транспорт и Южна Корея показа първия света търговски електрически автобус , и Пекин стартира план за намаляване на премахване на задръствания чрез намаляване на регистрация на превозни средства от 02.03. Ние също се проверяват в на електрически суперавтомобил Bluebird , които се подготвят за прекъсване на земята рекорд за скорост Великобритания през следващата година, а ние взехме по-задълбочен поглед на година най-добрите електрически превозни средства .

И накрая, добре дошли в 2011! В "The Final Countdown прозвуча взехме погледнете в ослепителен 2011 "Таймс скуеър" еко топка , която е осеяна с 32 256 светодиода. Ние също така се обърна на Inhabitat на горната зелена енергия , транспорт , както и технологични истории на 2010 г., и ние закръгля година най-добрите "зелени" продукти и технологии за носене понятия , които стоят за промяна на начина, по който се обличат за деня. А ако работи поръчки тази седмица да се върнат нежелани подаръци почивка, разгледайте новата превантивна на Amazon инструмент връщане - тя може да ви спести пътуването през следващата година.

Седмица Inhabitat в зелено: на космически асансьори, плаващи градове и слънчеви защитени машини за пиене първоначално се появи на Engadget на Нед, 2-ри януари 2011 г. 22:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар