понеделник, 3 януари 2011 г.

Vizio представя театър 3D телевизори с пасивно очила технологии в 22 - до 71-инчови размери

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/vizio-unveils-theater-3d-hdtvs-with-passive-glasses-tech-in-22/:
Ние съмнение сме виждали всички Vizio на 2011 продуктова линия все още, но най-новата информация е, че това разширяване върху един театър 3D телевизия модел в момента на разположение с цялата линия - с обещание за оферта с пасивни 3D очила с размери от 22 - всички нагоре до 71-инча. Има 21 модели, описани в съобщение за пресата след почивката включително LED край свети LCD, LED подсветка преки модели, тези с Yahoo! Widgets пакет VIA и няколко от новите Google TV задвижвани модели . Нито дума или кораб дата цената все още, но компанията е бързо да се отбележи, че въвеждането на 3D обработка в екрана означава по-евтини кино в стил 3D очила с привидно по-голяма яркост и по-малко трептене, както и съвместимост с Оукли е "оптически коригира" характеристики . Вижте всички подробности в съобщение за пресата след почивката.

Продължавам четене Vizio представя театър 3D телевизори с пасивно очила технологии в 22 - до 71-инчови размери

Vizio представя театър 3D телевизори с пасивно очила технологии в 22 - до 71-инчов размер първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Яну 2011 година 09:17:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар