понеделник, 3 януари 2011 г.

Samsung занаяти "света-леката" 3D очила в партньорство с Silhouette

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/samsung-crafts-worlds-lightest-3d-glasses-in-partnership-with/:
Трябваше да знам, че след като LG иска вдъхновение дизайнер за подобряване на 3D очила, Samsung също ще бъде набиране на външна помощ с три Dee очила. Да, наистина, Сами си партнира с австрийска фирма за дизайн Silhouette да доставят това, което твърди се в света лекия 3D очила, с тегло 28 грама болен от шарка. Дизайнът е такъв, че цялата електроника са настанени в две отделения в задната част на характеристики, които позволяват за перфектен баланс между теглото на предната и задната. Те ще се съберат на мнение възрастни и деца, ще презареждане безжично, а също така ще открие, когато 3D съдържание се сияеше в тях и автоматично се включват и изключват. Способността им да предостави отлични съдържание, за да направи 3D телевизорите си струва, обаче, остава загадка. Ние трябва да се виждат много повече от тези активни lightweights затвора на CES през тази седмица.

Продължавам четене Samsung занаяти "света лекия" 3D очила в партньорство с Silhouette

Samsung занаяти "света-леката" 3D очила в партньорство с Silhouette първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари, 2011 01:36:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink OLED-Display.net | източник Samsung Утре | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар