понеделник, 3 януари 2011 г.

САО е 8-инчов Бриз Android 2.1 таблетка се отнася и за счупено, се продава за $ 200

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/aocs-8-inch-breeze-android-2-1-tablet-goes-for-broke-sells-for/:
Няма пари? Няма проблем! В света на craptablets е нараснал значително през последните месеци десетки, и няма да ни открият насърчаване на всеки да се добавят още до купчината. Но свидетелството за авиационен оператор е действително успя да направи доста приличен име за себе си през годините, макар и в производството на LCD. В действителност, това тук компания твърди, че е най-големият в света производител на LED / LCD монитори, но е трудно да се каже как този вид експертиза ще превърне в арена таблетка. Наскоро стартира Бриз долара две тенденции размер на екрана и се разделя на разликата - има 8-инчов сензорен тук, в комплект с 600 х 800 резолюция на екрана и един ред от физически ключове по десния борд. Също така ще намерите процесор Rockchip, остарял копие на Android 2.1, да не говорим за USB 2.0 порт, 3.5 мм слушалки, вграден високоговорител, 802.11b / г Wi-Fi, 4GB вградена памет, микроб слот за карта и батерия това е добре за предполагаемо до 12 часа възпроизвеждане на аудио или (шест часа видео). Ние сме все още чака да чуе от типа на процесора е в процес на черупките, но за под $ 200, ние ще опасност предположение, че това не е най-бързият силициев в навес. Anywho, че ще се пръска определяне на "големи търговски вериги" по-късно този месец, вероятно ще палеца до петите с Augen за сделка за смет долара.

Продължавам четене САО е 8-инчов Бриз Android 2.1 таблетка се отнася и за счупено, се продава за $ 200

САО е 8-инчов Бриз Android 2.1 таблетка се отнася и за счупено, се продава за $ 200 първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти януари 2011 година 09:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар