понеделник, 3 януари 2011 г.

устойчив на удари, Суон е водоустойчив Sportscam ленти на вашия череп, улавя важен повод

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/01/03/swanns-shockproof-waterproof-sportscam-straps-on-your-cranium/:
Той е бил горещ минути, тъй като сме видели никакви нови инструменти от загрижените за сигурността хора в Суон , но това е удря завръща с нов ръководител монтирани камера на CES. В Sportscam е позната устройство - подобно на контура и Go Pro единици сме повъртя в миналото - но вместо да търсим оптимално качество на изображението при висока цена, този човек се придържа към основните неща. В VGA камера може да влезе клипове с резолюция 640 х 480, така че най-добрите HD наркомани се търсят другаде. Но тя все още е затворена в здрав корпус пластмаса, който е устойчив на удари, така и водоустойчив и е в състояние да задържи до пет часа заснет материал на един 16 GB микроб карта. Има една акумулаторна литиево-йонна батерия, че ще последните 2,5 часа, и кораби с най-различни опции за монтаж (въпреки че ние ще показват около главата си, очевидно). Както се споменава по-рано, това е по-ниско крайния продукт, и че 99 щатски долара цена може да примами онези, които иначе никога няма да помисли такова нещо. Пълната версия е след почивката, и тя ще започне да доставя в САЩ от А следващия месец.

Продължавам четене удар, Суон е водоустойчив Sportscam ленти на вашия череп, улавя важен повод

устойчив на удари, Суон е водоустойчив Sportscam ленти на вашия череп, улавя важен повод първоначално се появи на Engadget на Пон, 3-ти Януари 2011 г 08:00:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар