събота, 12 февруари 2011 г.

HTC мълния изключително хитове Best Buy за $ 250 при пускането на пазара, чиито корени са прототип дава надежда за пълно отключване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Въпреки че твърди факти за HTC Мълния е наличността са трудно да дойда, противоречиви слухове, плаващи под бързи и силни -, един Best Buy реклама изглежда ясно почти всичко се. сега Както ние бихме първоначално изслушване , на 4.3-инчов LTE смартфон ще стартира за $ 250 на всеки две-годишен договор - или портфейл за чупене на $ 750 без - но основните съставки тук са три думи на самия връх. Мълнията е очевидно, "национална дребно изключителна" за Best Buy, която обяснява как устройството ще може едновременно изправени пред Verizon закъснения и все пак идват за "Свети Валентин" кацане на най-голям магазин кутия. Също така ще обърнете внимание, че рекламата се споменава Skype видео и 4G мобилни функционалност гореща точка, така че ние ще се изненадате, ако телефонът дойде без , въпреки че е също така, че целия комплект и kaboodle бе отложено за мач - Дроида-Life казва тази реклама е от 20 февруари кръгли, така че да не виждате нищо до този момент.

В случай, че се нуждаеше от допълнителна причина да се вълнува от мълния, разработчиците на AndIRC има някои новини, свързани - те вече са вкоренени прототип версия (което просто така се случва да има запознати кодово име Меча ) и вярвам, че една и съща техника ще работа на дребно устройства. Не би ли било хубаво да има корен в първия ден ... , когато е това?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HTC мълния изключително хитове Best Buy за $ 250 при пускането на пазара, чиито корени са прототип дава надежда за пълно отключване първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти 2 2011 16:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AliWaqas | източник Droid-Life , XDA-фирми | Изпрати | Коментари

DailyMotion Сега стрийминг на живо новини

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/0Lz_dS33YnM/DailyMotion-Now-Streaming-Live-News:
Анонимен читател пише "Beet.TV съобщава, че DailyMotion започна стрийминг на живо новини от" Ал Джазира ", Би Би Си и" Франс 24 "и др. Те пишат," Париж-базирани Dailymotion, най-втория по големина сайт за онлайн видео, е обвързана с тази в Лондон основава живо новинарски портал Livestation да предостави редица Гледайте телевизионни мрежи новини, включително Ал Jezeera, Блумбърг, Би Би Си, Франс 24 и източници от други народи, както и от oganizations включително Организацията на обединените нации и НАСА. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Изпрати Kinect разпознаване на данните жест през инфрачервения порт

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/LtS8QXioPz8/Send-Kinect-Gesture-Recognition-Data-Over-Infrared:
Анонимен читател пише с този фрагмент от Kinect Hacks: "Да бъдеш в състояние да изпрати данни жестове заловен от вашия Kinect на друго устройство чрез вашия компютър от ПП е невероятно Можете да изпратите разпознаване на данните жест към всяка част от хардуера, който използва IR сигнали, например. като телевизора, приемник, кабелна кутия или X10 пълнители. Всичко, което прочитания IR сигнали вече могат да бъдат контролирани само с използване жестове за контрол на устройства. Абсолютно невероятно. Предприемачът написа потребителски код, който работи със своя сензор Kinect включен в неговата Mac Mini. Кодът е интегриран с OpenNI, която открива скелет на потребителя и има специфични жестове предварително програмирани за контрол на неговата телевизия, за да го изключите и заедно с промяна на обема на цифровата си приемник. Други жестове са възможността за промяна на следващото и предишния канал. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


маргинализация Nokia на MeeGo дойде като изненада за Intel

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Вчера в съобщение от Nokia, че това е преминаване към Windows 7 Телефон за своя основна смартфон платформа вече има и ще продължава да има, много последици за много страни, освен на финландската компания и нейните нови най-добри пъпка Microsoft. Един от най-големите последици от това сделката е, че Nokia сега вече не се счита MeeGo - на ОС с отворен код е съвместно развитие с Intel - класифициране на него като "проект живот." един от приоритетните елементи, Не награди за познае на Intel далече щастлив за това, но ще имате и позна Nokia съхраняват Chipzilla в неведение за новата си посока, докато в деня, когато той обяви пред света? Това е дума от TechCrunch е в добра позиция източници, който също се каже, че Nokia посветен само на три самостоятелни външни екип за развитието на персонализирания интерфейс за MeeGo. Не е точно hugest инвестиции в света, бих казал, и като се има предвид Nokia и Microsoft вече имат понятие устройства изготвен, ще трябва да се мисли да се откаже от плановете MeeGo като искрен стратегия водещи бяха материализиране в Еспоо дълго време преди това събитие. Това вероятно ще е хубаво да кажа, Intel, обаче, само за да бъде елегантен. Хит на източник връзката за повече подробности, включително и потвърждение, че е N9 Nokia-00, първите си планирани устройство MeeGo, е консерви - очевидно поради оплаквания от оператори, около шарнирните.

на маргинализация Nokia на MeeGo дойде като изненада за Intel първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 15:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Общата сума на знанието в света: 250 екзабайта

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/V0VnV6La1DI/The-Sum-Total-of-the-Worlds-Knowledge-250-Exabytes:
arkenian пише "Би Би Си доклади за една статия в науката за учените, които изчисляват, че сумата на съхраняваните данни, всички в света е 250 екзабайта. Може би по-интересно е, че общата сума на данни излъчване е 2 zetabytes (1000 екзабайта) годишно. На теория това означава, че сумата на знанието в света се излъчва осем пъти в годината, но се обзалагам, най-вече, че е просто много повторения American Idol ".

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia САЩ президент е вън, заменен от "Майкрософт" ветеран Крис Уебър като Elopocalypse продължава

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Теоретиците на конспирацията се обединят: Nokia е заменя друг виден изпълнителен с бивш служител на Microsoft. В този случай, това е главата на цялото подразделение Nokia в САЩ това е като oustered, тъй като 15-годишно продажбите на Microsoft и маркетинг ветеран Крис Уебър заменя Nokia Инк. президент Марк Луизон в сила незабавно. Марк "ще преследва нови възможности за професионално развитие", а Уебър е на кормилото, като малко по незавидната роля на подмладяване Nokia е смартфон марка в САЩ. И все пак, си представяме, че ще има изобилие от помощ, тъй като той ще се работи много, много тясно с алма матер си в следващите месеци и промишлени дизайни, на практика се продават. PR след почивката.

Продължавам четене Nokia САЩ президент е вън, заменя от "Майкрософт" ветеринарен лекар Крис Уебър като Elopocalypse продължава

Nokia САЩ президент е вън, заменен от "Майкрософт" ветеран Крис Уебър като Elopocalypse продължава първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год 14:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

В Engadget Podcast, живеят в 14:00 EST!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/the-engadget-podcast-live-at-2pm-est/:
Пфу, това, което в седмицата! Не сме сигурни помня достатъчно думи, за да бъде в състояние да опише събитията от последните няколко дни, но ние ще направим всичко възможно. Ще получите шоу ще точно в 14:00 EST днес. Ей, къде другаде сте ще бъде в събота следобед? Извън? Късмет с това.

PS И не забравяйте, че Ustream е Android и iPhone клиенти , както и, ако сте навън и не можете да се присъедините към флаш базиран забавно-долу.

Продължавам четене на Engadget Podcast, живеят в 14:00 EST!

В Engadget Podcast, живеят в 14:00 EST! първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 г 13:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Microsoft Оферти H.264 Plug-in за Google Chrome

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/-q0fZXopGc4/Microsoft-Offers-H264-Plug-in-For-Google-Chrome:
Очевидно Firefox е само началото: свинско-Съдия пише "Microsoft пусна Windows Media Player HTML5 Разширение за Chrome, за да може H.264 кодирано видео в HTML5, като използвате вградената възможност на разположение на Windows 7 Както вероятно си спомняте. , по-малко от два месеца, Microsoft пусна HTML5 Разширение за Windows Media Player Firefox Plug-In със същата цел. Въпреки че Firefox и Chrome са големи конкуренти на собствените на Microsoft Internet Explorer, софтуерният гигант е решил Windows 7 потребителите трябва да да може да възпроизвеждате H.264 видео, дори и да не използвате IE9 Ето сегашното състояние на видео HTML5:.. Microsoft и Apple залагате на H.264, а Firefox, Chrome и Opera са пристрастията WebM Google е в действителност в полза на H.264, така и WebM нагоре, докато по-рано този месец, когато търсенето гигант реши да се откаже напълно H.264 подкрепа, въпреки че тя се използва широко и последната не е така. Компанията също обяви, че ще освободи WebM плъгини за Internet Explorer 9 и Safari. IE9 Въпреки че подкрепя H.264, с изключение на всички други кодеци, Microsoft прави изключение за WebM, докато потребителя се инсталира на съответния кодек, и помага на Google осигуряване на Plug-In работи правилно . "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


HP Веер показва своята сладичко личице в FCC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/hp-veer-shows-its-cute-little-face-in-fcc/:
Това не е точно пълно оповестяване - вие няма да получите, за да видите ръководство на потребителя, например, или тези, пясъчен лаборатория FCC външни снимки, които ние винаги любов - но на ново устройство, приет от Palm чрез системи на федералните "през последните 24 часа е доста ясно Веер ако се съди по споменава на плъзгащ се механизъм, липсата на CDMA, както и факта, че ние знаем Веер е следващият телефон WebOS да се появи на пазара. Сега, тук, където става малко по интересно: това подаване е определено, направени от Palm не, HP, което води можете да се чудя колко далеч в процеса на дружеството се качил на своя следващото поколение телефони, преди HP реши ефективно да избият на Palm марката като цяло. В случай че се чудите, на подаване на заявката се отнася до вътрешния номер на модела е P160UNA, което показва, модел P160 в Северна Америка конфигурация UMTS (за протокола, в Северна Америка отключени преди 2 е P102UNA ). Ако някога видите P160EWW в системата, че ще може да означава, че CDMA Веер са в процес на разработка - но сериозно, ние няма да се надеждите ни се.

HP Веер показва своята сладичко личице в FCC първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год. 13:03:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник FCC | Изпрати | Коментари

Как големи филмови студиа, Манипулирайте YouTube Потребители

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/ZzJI3HRjDXU/How-Major-Film-Studios-Manipulate-YouTube-Users:
Анонимен читател пише "Една година преди големите компании за филма бяха предложени възможност от YouTube на" блок, реализират или песен "актуализирано материали с авторски права, студиа, като" Дисни "вече бяха експлоатация PR компании да създават фалшиви потребители YouTube - в комплект с автентично" модерен "полу-грамотни потребителски профили, по сметки, които се оказа, създадени от млади и" нервен "юноши. Тези изкуствени" потребителите са в състояние да публикувате висока разделителна способност видео клипове от авторски права филми, без да бъдат наказвани или възпрепятствана от алгоритми на YouTube за идентифициране на съдържанието , и техните мнения, умишлено натъпкани с пиратството, свързани с термини за търсене и във времето (дори и за ден, в един случай), за да съвпадне със свързани DVD и Blu-Ray за пресата, понякога натрупат милион и половина или повече попадения, докато тези на истински ъплоудъри YouTube попадат в защитната стена на съдържанието на сайта за самоличност. В тази статия се говори за това как големи студиа са реагирали на YouTube през последните четири години, а също така разглежда в дълбочина три такива примери за явни astroturfing "участието на театрални или диск изпускане на Toy Story 2, Speed Racer и Spider-Man 3. "

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Nokia С5-03, пълен смартфон за 170 евро

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/smartphone/nokia-c5-03-un-smartphone-completo-por-170-euros/:

Още тази седмица ще представи някои от нововъведенията на финландския Nokia фирма. Този път е ред на C5-03 Nokia по-големият брат на C5 Nokia, мобилни, и представят преди известно време в Gizmos

В Nokia C5-03 се характеризира с терминален лек (тежи само 90 грама), който допълва своя предшественик със сензорен екран и някои други функции ще го направи много Пълната цена смартфон пазар, който се предлага, 170 евро.

Освен на допир екран, 3, 2 инча, Nokia C5-03 включва 5-мегапикселова камера, която позволява на видео, радио и GPS връзка, Bluetooth, WiFi и USB.

Що се отнася до паметта, Nokia C5-03 разполага с 40 MB вътрешна, които могат да се превърнат в до 16 GB, ако използвате микроб карта, въпреки че серията ще включва 2 GB

Що се отнася до операционната система Nokia C5-03 работи на Symbian 1, че е бил известен до този момент като Symbian S60. Устройството меню предлага добра колекция от икони, които осигуряват пряк достъп до поща и социални мрежи.

Някои приложения връхната точка на Nokia C5-03 са достъп до магазина Nokia Ovi Music Store и се съхранява, от които можете да си купите музика и приложения за мобилни Nokia. От друга страна, Nokia C5-03 предвижда показване на всички видове документи на Microsoft Office, PDF и цип.

Цената на Nokia С5-03, както казах, ще е 170 евро.

Ние сме живи на Mobile World Congress 2011!

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/were-live-at-mobile-world-congress-2011/:
Que parles català? Que parles смартфони? Първият въпрос, който представляват за себе си на терена, като изпада в див жестове ръка, когато пита за посоката. Последният въпрос, добре ... Готови или не, ние сме на път да се заливам си ретината рецептори с всички мобилни новината, че е годен за печат, изпращате, изтегляне, и адрес в плик, представено на кон. Екипажът Engadget е докоснал в красива Барселона, Испания, и се подготвят за една седмица, обхващащи Mobile World Congress, като се започне утре с Trifecta на следобедния събития от харесва на Sony Ericsson , Samsung , и Nokia . Останете на вълната на " MWC2011 "етикет за всички ваши нужди покритие, или само да го пази заключен на Engadget - доверете се на нас, няма да можете да го пропуснете.

Ние сме живи на Mobile World Congress 2011! първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 г 11:58:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Tech-враждебен Кафенета се каже Не разпалва Позволени

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/96VBBCXMV58/Tech-Unfriendly-Cafes-Say-No-Kindles-Allowed:
theodp пише "С риск да дърпа-а-Groupon, аз имам една мечта, че един ден децата ми няма да бъдат съдени по електронната си читатели, а от същността на техния характер." Ню Йорк Таймс "Вирджиния Хефернан се оплаква, че много инди Ню Йорк кафенета сега силно ограничаване или за забрана на окончателни, използването на разпалва, кътчета и iPads. Ясно е, казва тя, много кафенета са имали атмосфера разбиха, когато пътуващ текстообработващи с лаптопи включите таблица в офис площи. пълен рокля компютри са едно нещо, казва Хефернан, но забраната устройства размера на книга е прекалено далеч, и това е анатема за характера и историята на кафенета. От друга страна, Starbucks предлага безплатно, само с едно кликване, неограничен безжичен услуга на своите покровители, право в очите Heffernan на "дефектен франчайз, който е категорично в общественото благо."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.


Samsung Galaxy S II и 10,1-инчов Galaxy раздел II потвърден MWC, 4-инчов 3D дисплей, LTE-базирани игри облак идващи по-късно

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-galaxy-s-ii-and-10-1-inch-galaxy-tab-ii-confirmed-for-mw/:
Добре, ние сме само виждал някои вътрешни документи, Samsung и може да Ви донесе официални имена и характеристики на наследниците на галактическия S и Galaxy Tab. На първо място, Galaxy S II ще ту с 4.3-инчов AMOLED Super Plus дисплей, 1 GHz двуядрен Орион / Exynos процесор, НФЦ, Bluetooth 3.0 и 24 Mbps HSPA + връзка. Всички тези статистики са изтече по-рано тази сутрин, заедно с изображението по-горе, и ние сме отново видял 8.49мм дебелина за това устройство, въпреки че сега ние вярваме, че е за измерване в най-тънката си точка - това е вероятно е S II ще угояват до 9.9 мм, най-вероятно да се настанят модула на камерата, една от последните останали части на смартфон строителство, които изискват допълнителни обиколки (NFC е друг). Тези характеристики са потвърдени, но също така забелязах, списък на капацитета за складиране на 16 GB / 32 GB / 64 GB, което не бихме могли да прибави към определено устройство.

Що се отнася до Galaxy раздел II, той наистина е 10,1-инчов с клетъчна таблетка сме научили толкова много, с допълнителен бонус от това, че е Google Устройство опит. Това би трябвало да означава липса на Samsung, получени персонализации кожата на върха на склад Android 3.0 интерфейс - точно това, което ние очакваме да видим от Motorola Xoom . Също така, отговаряща на Xoom е резолюцията, на 1280 x 800 и скоростта на процесора, на 1 GHz, въпреки че не може да се определи дали това ще бъде двойна или единична-ядрени таблетки. Нашите парите при вида на Exynos 4210 се появяват и нови устройства Galaxy, но ще трябва да изчакаме до утре преса Samsung, за да разберете със сигурност. Още една бележка за внос на характеристики: видяхме един 16 GB / 32 GB / 64 GB за съхранение регистрация, но не може да бъде сигурен какво продукта, посочени - не би ли било прекрасно, ако Galaxy S II е първият смартфон, за да пропуснете на 60 GB бариера?

На последно място, гледайки към бъдещето, "Самсунг" е очевидно работи върху 4-инчов WVGA дисплей с 3D възможности - има autostereoscopic като на LG 3D Optimus - и интригуваща "Предложение UI" схемата за управление. Последните ще ви позволи да се движите вътре в Google Maps и StreetView само от движението на телефона, както и увеличение от и към страниците чрез накланяне на телефона нагоре-надолу (а жироскопа ще се изисква и за двете функции). Samsung има големи планове за LTE, с акцент върху изпомпване каквото и да получават над 4G връзка с близките HDTV с дву-дисплей технология. Двете приложения, които видя са лични излъчване, когато си телефон Сами ще действа като изключително сложни приемник интернет телевизия, и облак-базирани игри. Ето надявам ние да научите повече за тези бъдещи утре предприятия.

Samsung Galaxy S II и 10,1-инчов Galaxy раздел II потвърден MWC, 4-инчов 3D дисплей, LTE-базирани игри облак идващи по-късно първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год. 11:24:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera е бил работното му норвежки сексапил на iPhone , тъй като миналата пролет, и това е било флирт с таблетки , тъй като CES, но до този момент на браузъри все още да се премести на IPAD. Като се има предвид до каква степен тя получава около , ние сме изненадани това не се случи по-рано, но Opera обяви вчера, че ще покаже нова версия на Opera Mini за редица платформи на MWC през тази година, включително Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, и да - IPAD. Няма нито дума за това, което ще доведе до IPAD версия - или когато, за този въпрос - но ние сме се познае, че вероятно ще спорта също плавно увеличение и няколко страници мрежа видяхме визуализира на Опера за таблетки . За повече информация относно най-хаотичен браузър в света, вижте пълната PR, след като скочи.

Продължавам четене IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време

IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари 2011 год. 10:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ройтерс | източник Опера | Изпрати | Коментари

Viewsonic V3D241wm, компютърен монитор с 3D технология

Интересни новини разглежда в http://www.tecnoka.com/perifericos/viewsonic-v3d241wm-un-monitor-para-ordenador-con-tecnologia-3d/:

Viewsonic не иска да бъде забравен и представи нов монитор, който включва модни технологии в този момент, 3D.

V3D241wm Viewsonic разполага с 24-инчов LED панел със закъснение от 2 ms, 300 кандела на яркост, контраст 20.000.000:1 и 120Hz честота на опресняване, честотата в зависимост от производителя да се насладите на 3D съдържание с помощта на поляризационни очила Заедно с този монитор.

В момента ние не знаем каква цена ще бъде в евро, но във Великобритания се продава за около 330 паунда, което по текущи цени да бъде около 376 евро, въпреки че ние не можем да това е цената, когато става въпрос да бъде продаден в Испания.

Още | Viewsonic

Белият дом иска Телефон Records Без надзор

Интересни новини разглежда в http://rss.slashdot.org/~r/Slashdot/slashdot/~3/DtNZ23OSLsI/White-House-Wants-Phone-Records-Without-Oversight:
Анонимен читател пише "Администрацията на Обама от Министерството на правосъдието е твърдяла, че ФБР могат да получат телефонни записи на международните разговори, направени от САЩ, без формална правен процес или надзор съд, според документ, получен от McClatchy."

Прочетете повече на тази история в Slashdot.