събота, 12 февруари 2011 г.

IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/ipad-gets-the-opera-mini-treatment-we-wonder-what-took-so-long/:
Opera е бил работното му норвежки сексапил на iPhone , тъй като миналата пролет, и това е било флирт с таблетки , тъй като CES, но до този момент на браузъри все още да се премести на IPAD. Като се има предвид до каква степен тя получава около , ние сме изненадани това не се случи по-рано, но Opera обяви вчера, че ще покаже нова версия на Opera Mini за редица платформи на MWC през тази година, включително Android, iPhone, J2ME, BlackBerry, Symbian, и да - IPAD. Няма нито дума за това, което ще доведе до IPAD версия - или когато, за този въпрос - но ние сме се познае, че вероятно ще спорта също плавно увеличение и няколко страници мрежа видяхме визуализира на Опера за таблетки . За повече информация относно най-хаотичен браузър в света, вижте пълната PR, след като скочи.

Продължавам четене IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време

IPAD получава Opera Mini лечение, ние се чудя какво отне толкова много време първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари 2011 год. 10:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Ройтерс | източник Опера | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар