събота, 12 февруари 2011 г.

VTech на InnoPad носи таблетки и на младите хора, наводнения си гъба, като мозъка със знания

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/vtechs-innopad-brings-tablets-to-youngsters-floods-their-spong/:
Търсена за издайнически знак, че таблетките са изстрел право миналото мнозинството и в пренасищане? Fix фокуса си няколко пиксела нагоре, и ще се взираше в него. VTech току-що избута своя InnoPad, за обучение таблетка разработени специално за деца възраст от 4 до 104 (или 9, ако сте свързани с "факти") . Радвайки се на 5-инчов сензорен, наклон, сензор за игри контрол, микрофон и интерфейс за USB, SD карта и жак за слушалки, това е всъщност по-скоро като MID, отколкото нещо друго. Разбира се, "дете-труден" обвивка прави много обемисти от повечето, но поне е предназначена да вземе облизване (и продължават да тиктака). Противно на таблетки, това ще разчитат предимно на учебните патрони, но има поддръжка за цифрови файлове за изтегляне за тези, които предпочитат да го синхронизирате с техните Mac компютър или и трансфер неща за карта с памет. Ти имаш куп възможности, когато става дума за софтуер, и след като детето ви е направено обучение за деня, InnoPad да щракнете два пъти като MP3 плеър, видео плеър и datebook. Ще кораб тази есен за $ 79.99, като всеки дял на цена от $ 24.99. Нещо ни казва това нещо е имал "IPAD убиец" писмено всички над него. В шрифта детски рисунки, но ей ...

Продължавам четене VTech на InnoPad носи таблетки и на младите хора, наводнения си гъба-подобни мозъка със знания

VTech на InnoPad носи таблетки и на младите хора, наводнения си гъба, като мозъка със съзнанието, първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 г 01:55:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник VTech | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар