събота, 12 февруари 2011 г.

Samsung очарова получава пропускам EB01 Android 2,2 строителство, ваша, ако искате да ви се

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-fascinate-gets-leaked-eb01-android-2-2-build-yours-if-y/:
Толкова за Verizon е на превозвач на избор , когато става дума за ускорено Android новини, а? Тези, които избран Big Red за тяхното Galaxy S са чакали на Froyo изгради за това, което се чувства като цяла вечност, с нашите братя на север вече ползващи плячката - все неща, като поддръжка Flash и интегрирана мобилна избухлив. Разбира се, Samsung след като обеща , че всички Galaxy S телефони (да, включително и очарова ) ще получи 2,2 Android в някакъв момент от време, и въпреки че официално съобщение все още ни eluding, изглежда, че денят е изготвянето все по-тесен. Глобата хора в продължение на Android Централна просто не може да чака повече, и те са го взели при себе си да си осигури TouchWiz влива EB01 изграждане на всички да се наслаждават. Естествено, ще трябва да се направи справедлива стойност на сух да се получи това и се изпълняват без съгласието на никого, но всички подробности, ти си жаден ви очакват там, в източник. И все пак сигурен дали си заслужава диск? Ръководителят на миналото на почивка за един кратък видеоклип.

Продължавам четене Samsung очарова получава пропускам EB01 Android 2,2 строителство, ваша, ако го искам

Samsung очарова получава пропускам EB01 Android 2,2 строителство, ваша, ако искате да ви се първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти Февруари, 2011 година 08:26:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник Android Централен (1) , (2) , (3) | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар