събота, 12 февруари 2011 г.

маргинализация Nokia на MeeGo дойде като изненада за Intel

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/nokias-marginalization-of-meego-came-as-a-surprise-to-intel/:
Вчера в съобщение от Nokia, че това е преминаване към Windows 7 Телефон за своя основна смартфон платформа вече има и ще продължава да има, много последици за много страни, освен на финландската компания и нейните нови най-добри пъпка Microsoft. Един от най-големите последици от това сделката е, че Nokia сега вече не се счита MeeGo - на ОС с отворен код е съвместно развитие с Intel - класифициране на него като "проект живот." един от приоритетните елементи, Не награди за познае на Intel далече щастлив за това, но ще имате и позна Nokia съхраняват Chipzilla в неведение за новата си посока, докато в деня, когато той обяви пред света? Това е дума от TechCrunch е в добра позиция източници, който също се каже, че Nokia посветен само на три самостоятелни външни екип за развитието на персонализирания интерфейс за MeeGo. Не е точно hugest инвестиции в света, бих казал, и като се има предвид Nokia и Microsoft вече имат понятие устройства изготвен, ще трябва да се мисли да се откаже от плановете MeeGo като искрен стратегия водещи бяха материализиране в Еспоо дълго време преди това събитие. Това вероятно ще е хубаво да кажа, Intel, обаче, само за да бъде елегантен. Хит на източник връзката за повече подробности, включително и потвърждение, че е N9 Nokia-00, първите си планирани устройство MeeGo, е консерви - очевидно поради оплаквания от оператори, около шарнирните.

на маргинализация Nokia на MeeGo дойде като изненада за Intel първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 15:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | източник TechCrunch | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар