събота, 12 февруари 2011 г.

Nokia САЩ президент е вън, заменен от "Майкрософт" ветеран Крис Уебър като Elopocalypse продължава

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/nokia-usa-president-is-out-replaced-by-microsoft-vet-chris-webe/:
Теоретиците на конспирацията се обединят: Nokia е заменя друг виден изпълнителен с бивш служител на Microsoft. В този случай, това е главата на цялото подразделение Nokia в САЩ това е като oustered, тъй като 15-годишно продажбите на Microsoft и маркетинг ветеран Крис Уебър заменя Nokia Инк. президент Марк Луизон в сила незабавно. Марк "ще преследва нови възможности за професионално развитие", а Уебър е на кормилото, като малко по незавидната роля на подмладяване Nokia е смартфон марка в САЩ. И все пак, си представяме, че ще има изобилие от помощ, тъй като той ще се работи много, много тясно с алма матер си в следващите месеци и промишлени дизайни, на практика се продават. PR след почивката.

Продължавам четене Nokia САЩ президент е вън, заменя от "Майкрософт" ветеринарен лекар Крис Уебър като Elopocalypse продължава

Nokia САЩ президент е вън, заменен от "Майкрософт" ветеран Крис Уебър като Elopocalypse продължава първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год 14:22:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар