събота, 12 февруари 2011 г.

HTC мълния изключително хитове Best Buy за $ 250 при пускането на пазара, чиито корени са прототип дава надежда за пълно отключване

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/htc-thunderbolt-exclusively-hits-best-buy-for-250-at-launch-ro/:
Въпреки че твърди факти за HTC Мълния е наличността са трудно да дойда, противоречиви слухове, плаващи под бързи и силни -, един Best Buy реклама изглежда ясно почти всичко се. сега Както ние бихме първоначално изслушване , на 4.3-инчов LTE смартфон ще стартира за $ 250 на всеки две-годишен договор - или портфейл за чупене на $ 750 без - но основните съставки тук са три думи на самия връх. Мълнията е очевидно, "национална дребно изключителна" за Best Buy, която обяснява как устройството ще може едновременно изправени пред Verizon закъснения и все пак идват за "Свети Валентин" кацане на най-голям магазин кутия. Също така ще обърнете внимание, че рекламата се споменава Skype видео и 4G мобилни функционалност гореща точка, така че ние ще се изненадате, ако телефонът дойде без , въпреки че е също така, че целия комплект и kaboodle бе отложено за мач - Дроида-Life казва тази реклама е от 20 февруари кръгли, така че да не виждате нищо до този момент.

В случай, че се нуждаеше от допълнителна причина да се вълнува от мълния, разработчиците на AndIRC има някои новини, свързани - те вече са вкоренени прототип версия (което просто така се случва да има запознати кодово име Меча ) и вярвам, че една и съща техника ще работа на дребно устройства. Не би ли било хубаво да има корен в първия ден ... , когато е това?

[Благодаря на всички, който е изпратил това]

HTC мълния изключително хитове Best Buy за $ 250 при пускането на пазара, чиито корени са прототип дава надежда за пълно отключване първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти 2 2011 16:46:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink AliWaqas | източник Droid-Life , XDA-фирми | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар