неделя, 13 февруари 2011 г.

IBM и Samsung обяви патент кръстосано лицензионно споразумение, ние се молим за z196 базирани Galaxy Tab

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/ibm-and-samsung-announce-patent-cross-license-agreement-we-pray/:
Мръсната детайли са малко и рядко между едно, но IBM и Samsung току-що се присъедини да обяви патент лицензионно споразумение кръст, които могат да имат значително влияние в света, в който преследвам с. Според (наистина накратко) съобщение на вградените след почивката, двамата ще лицензират своите портфейли патент един до друг, но като се има предвид, че специфичните правила и условия се съхраняват в тайна за сега, това е за нас да си представим каква магия ще доведе до от споразумението. Разбира се, патент портфейли за всяка от тези компании е удивително голяма - които съдържат всичко от мобилни технологии за полупроводници, както и почти всичко между тях. Ние сме казали, че сделката ще позволи на всяка фирма да "нововъведения и работят свободно", и да използват взаимно патенти, за да не се изостава от бързото развитие на технологиите. Е 5.2GHz z196 базирани Galaxy S само месеци? Едно момче може да мечтае, той не може?

[Благодаря ти, Петър]

Продължавам четене IBM и Samsung обяви патент кръстосано лицензионно споразумение, ние се молим за z196 базирани Galaxy Tab

IBM и Samsung обяви патент кръстосано лицензионно споразумение, ние се молим за z196 базирани Galaxy Tab първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти февруари 2011 год. 17:33:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Hot Hardware | | Email този | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар