неделя, 13 февруари 2011 г.

Samsung Серия 9 пързалки нейната железопътна-тънък тялото през FCC

Интересни новини разглежда в http://www.engadget.com/2011/02/12/samsung-series-9-slides-its-rail-thin-body-through-the-fcc/:
Помнете Samsung 9 Series лаптоп от CES? Разбира се и да правите, това е сериозно тънък, дуралуминиум 13-инчов лаптоп с нов Sandy Bridge Core i5 процесори и 128GB SSD. Е, както можете да видите на етикета изстрел по-горе, 0,68-инчов система просто преминал през FCC, което означава, че кльощава издънка трябва да са на път да се удари му февруари освобождаване . (Нашите Samsung контакт ни каза, че трябва да се очаква една единица по-късно през месеца, така че ние сме го поема ще удари търговците на дребно около тогава.) Подаването на FCC не разкриват много - тя действително е представено от Broadcom - но на етикета ясно показва своята 900X3A номер на модела и от падащото пристанище ключалки по ръбовете. Ние ще се държим очите белени за повече информация по тази красота, но никога не може да навреди, за да гледате нашите ръце "на видео от CES да се помни само това, което ние сме пожелаването тук. Видео след почивката!

Продължавам четене Samsung Серия 9 пързалки нейната железопътна-тънък тялото през FCC

Samsung Серия 9 пързалки нейната железопътна-тънък тялото през FCC първоначално се появи на Engadget на Съб, 12-ти фев 2011 18:37:00 EDT. Моля, вижте нашите условия за ползване на емисии .

Permalink Безжичен добротата | източник FCC | Изпрати | Коментари

Няма коментари:

Публикуване на коментар